iremzeyneep Kızlar selam İNTERGEN firmasında fetal dna yaptıran var mı? Sonuçlarınız kaç günde çıktı lütfen cevap verir misiniz
iremzeyneep Minervafl yarın 1 hafta olacak umarım benimde çıkar sonuçlarım 10-12 gün dediler ama yine de belki erken çıkar diye düşünüyorum
Cakmakdilek Minervafl sonucunuzu öğleden sonra mı gönderdiler şey için soruyorum geçen cuma aradım son aşama dediler acaba öğleden sonra mı gönderiyorlar diye merak ettim
iremzeyneep mercimegimm3 evet geçen hafta salı günü verdim hafta sonuyla birlikte yarın 1 hafta oluyor
iremzeyneep mercimegimm3 benimde öyle danışanla konuştuğumda cuma günü ulaştı denildi, sakaryada yaşıyorum siz sonucu bugün mü aldınız
mercimegimm3 iremzeyneep benim ne gün ulaştı bilmiyorum gönderildiğini söylediler çarşamba günü daha sonuç gelmedi
iremzeyneep mercimegimm3 burada paylaşılanlara göre 7-8 günde ulaşmış ellerine inşallah bizimde öyle olur ve güzel sonuçlar alırız🙏
iremzeyneep mercimegimm3 çoook aklımdan geçenler roman olur ama dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden☺️