Kabiyra00 esenkymn 24teyim. Öğretmenim, bir de bana nöbet verdiler iki kez. Eve sağ salim geldiğime sukrettim. Çok şükür bu hafta raporumu alıyorum. 32den sonra ayrilirim sanırım 🤕
Kabiyra00 Kirginpapatya 24 haftadan sonra diye biliyorum. Okuldan bir arkadaş da 24.haftdan sonra tutmamaya basladi
birbebismeselesiiii Kirginpapatya benim hamileliğim raporlandığı günden beri yani 7.haftamdan itibaren asla nöbet mesai yapmıyorum hatta çalışma saatlerim ona göre düzenlendi 8.30-16.30 olarak sizde neden öyle oldu ki :(
Kirginpapatya Ilgaz01 aa doğru ben özel okulda çalışıyorum bir öğrenci karnıma çarpınca sağolsunlar benim nöbetleri aldılar 21 den sonra tutmadım
donmez685 Haftadan herkese selam 🤗 artık iyice zorlanıyorum ne giycem diye düşünmekten iş yerine yiyeceklerimi taşımaktan yönetici stresinden sabah erken kalkmaktan çok sıkıldım son bir hafta 35te izne çıkıcam 37ye kadar çalışanları kutluyorum 👏👏
yarenkarakus esenkymn Bende 13 haftalık hamileyim , bir tane de 15 aylık kızım var ve çalışıyorum . Gerçekten hem hamilelik bulantıları hem 15 aylık bebekle ilgilenmek hemde çalışmak çok zor 🥹 32. Haftaya kadar dayanmaya çalışacağım bakalım 🥲
Cambardak__ Ilgaz01 bende 24te alcam sadece mesai gidicem gun sayıyorum artik bide tek nobetci kalıyoruz vallahi korkuyorum ya
aysegulk07 esenkymn 9 haftalığım hala çalışıyorum sağlık ocağı hemşiresiyim çok yoğun olmayan bi yerde. İşte değil ama eve gelince yorgun hissediyorum
betulmommy esenkymn 14. Haftadan bildiriyorum hastanede masa başı iş yapıyorum şuan hiç zorlanmıyorum
deletedmom43191 esenkymn ben çalışmadım ama çalışan arkadasim var neyseki eczaneci oldugu icin kolay isi 😊 bide oglumun hastasinde baya karni burnunda gebe gormustum oda barkod kesen sekreterdi yani calisan var yanliz degilsin ekmek parasi iste yapacak bisey yok rabbim yardimciniz olsun
Ilgaz01 Cambardak__ haklısın meslegimiz iyi değil şimdiki aklım olsa matematik öğretmenligini begenmememistim aptalmisim diyorum
twochildrenmom esenkymn 15 haftalık iş yerimde oturuyorum ama uzanmak istiyorum akşam evde 2 yaşında oğlum bekliyor yemek ev topla saat 9 da kapanış benim için 😂