Ecem_P Deletedmom_808 Arkadaşım maltana içeceği önermişti yeni doğum yaptı benim de az kaldı doğumuma
tugcegldal Bol bol ten tene temas, duş altında memelere masaj çok etki ediyor. Yeşillik ve baklagiller, tahin ve tahin helvası. Ben bir süre bestlak damla kullandım, sık sık emzirdim ve ebebekte still-tea.
akkoyun21 Nejbir Bu tür takıntılarım pek olmadı benim süt verdikten sonra gazını çıkarmaya özen gösteriyorum sadece yiyeceklerden pek uzak durmadım ☺️
ESLEM16 Deletedmom_808 ilk bebeğimde bitkisel herseyi yedim içtim 20 kg dogum sonrasi aldim ama sütüm 4 ay damla damla geldi en son oda bitti. Biraz genetik galiba. Ama 2. Dogumum icin elektrikli süt sağma makinesi aldim bu sefer onu ve bestlak damlayı cok tavsiye ettiler o ikisini sık kullanicam bakalim dua ediyorum 🤷♀️🙏🏻
Nejbir akkoyun21 ben ilk gebelşkte yedim ama baktım olmuyo ne yersem kötü oluyor sonra dikkat ettim ama ikşncş gebelikte bi kavun üzğm çok yemedim onun dılında herşey yedim
Burcu81- Aysegul_ll ben sağım yapmayı çok istiyorum ama göğüslerim yara ve daha çok yara yapıyor neden öle oluyo anlamadım 😥
Aysegul_ll Burcu81- ben doğumdan 1 ay önce lansinoh krem kullanmıştım her gün düzenli sağım yaparken belki ondan zorlanmadım ama bebeğim kremi sevmedi yani normalde kremi sürüp emzirebilirsiniz demişlerdi bizde asla olmadı
aprilbaby Deletedmom_808 bol su dereotu taze soğan bulgur tahin incir kayısı ceviz ve humana steel tea ve rezene çayı
Reyyollela Deletedmom_808 günlük 3 litre suyunu içmem gerek emzirdigin sğrwce sadece su inan ki sütün derdi . Dut kurusu incir hurma yanında hep bulundur emzirirken ama süt =su
Arzudefneeee Bol bol su pompayla uyarıyordum sıcak duş mutlaka alınmalı dut suyuda çok güzel getiriyor sütü💖
ddefnos Deletedmom_808 bence biraz hormonlarla alakalı ilk gebeligimde yaşım küçüktü hiç bisey bilmiyordum yanima süt yapicak hiç bisey almadım yani sütümün gelmeyeceğini bile düşünmedim hatta kucağıma aldığım gibi emzirdim sütüm gelmişti bebeğimde emmişti hastanede emzirme danışmanı vardı ten tene temas yaptirdi sadece ve bol su içmemi söylediler ama şimdi ikincide bildiğim ve daha çok okuduğum için gelmicek endişesi var streste yapmamak lazım
mellly Deletedmom_808 hemşire sağım yapmamı önermişti bol bol sağım yaptım su içtim ve hoşaf tükettim