ebobel Kızlar 7+4 günlük hamileyim iki defa kahverengi lekelenme oldu farklı günlerde arkadaşıma anlatınca erkek bebeklerde lekelenme oluyor dedi bi kaç kişiyi söyledi onların da hep erkek olmuş ilk defa duyuyorum başına gelen var mı ya da duyan
mlkunal ebobel sanmam cnm ya benimde oluyor da bi oğlum var dün yine oldu bugünde bakalım bunun cinsiyeti ne olacak😅
Hurem76 ebobel Tesadüf mü bilemem ama benimde bi kızım nasipse yakında bi oğlum olacak ve oğlumda lekelenme yaşadım bende
CansuAB ebobel cinsiyetle alakası yok ağrın varsa lekelenme devam ederse doktora git Allah korusun düşük falan olur
Cinarsaitinannesi ebobel belki bu kişiyle alakalıdır ben şuan 3. Ye hamileyim bunun cinsiyeti kız hiç birinde yaşamadım bulantı kusma da yaşamadım cinsiyetle ilgili olduğunu sanmıyorum
ebobel Cinarsaitinannesi kız bebeklerde çok fazla bulantı kusma oluyor diyorlar sizde olmamış maşallah
ebobel aprilbaby çok fazla olmuşmuydu sizde benim günde bi defa oluyor oluyorsa eğer bazı günlerde hiç olmuyor
sngl94_ ebobel ablamda oldu oğlu oldu benim iki oğlum var üçüncüye hamileyim buda erkek hicbirindede olmadı canım
ebobel sngl94_ anladım bence kişiden kişiye fark ediyor tesadüf denk gelince cinsiyet ile alakalı diyorlar
Gokturkmom_ ebobel Bence gebelikten gebeliğe ,bebeğin yerleşimine ,plesentanın konumuna göre bile değişebilir vs vs bir sürü şey sayılabilir bununla ilgili
ronyamm0606 ebobel kızım da hiç yaşamamıştım şu an oğluma hamileyim bende 3 defa falan kahverengi kırmızımsı lekelenme gördüm çevremdeki herkes erkek dedi hakketten de öyle oldu