mlkunal Kızlar dün az az pembe leke geliyordu peçeteye bugünde sabah az az kahverengi noktalı lekeler gelmişti ama dün üniversite aciline gittim Sivasta kese gözüktü her şey normaldi acaba dedim ben dün kesede kanama falan mı var ama şükür bişey çıkmadı kalp atışını da duyduk ama kahverengi leke neden olur acaba ya? Bide benim hamileliklerim hep sancı ve kanamayla oluyor böyle olanınız var mı
hamcokelek33 mlkunal valla hem kahverengi leke hem bolca kanamayla geçirdim ilk trimesterı. Çok şükür doğuralı 5 ay olacak😊
Busraaaakkk mlkunal Bende de 9.haftamda falan kahverengi leke oldu ama kanamaya dönmedi. Kahverengi leke eski kan demekmiş, bende Sivastayım kime taliplisiniz?
aprilbaby mlkunal progestan verdiler mi bende bir hafta kahverengi bir kere pembe geldi ama baktılar sıkıntı yoktu ama hala progestan kullanıyorum
Rose_07 mlkunal lekelenme artarsa bir doktora görün canım pek leke olunca önemsemiyorlar ilk haftada ama artarsa sıkıntı hemen progestan başlaman lazım. Benimde 6. Haftada leke oldu baktılar sorun yok dediler ama sonra arttı tekrar gittim progestan başladılar
mlkunal hamcokelek33 ayy maaşallah:) demekki böyle oluyor yA bazısının benimde öyle cnm. Halamında böyle geçiyormuş genetik midir nedir anlamadım😂
mlkunal hamcokelek33 bana da dua eder misiniz inşallah sağlıkla alırım kucağıma ilk bebeğim düştü bi oğlum var bu da sürpriz gebelik oldu ama korkuyorum bişey olur diye😕
hamcokelek33 mlkunal ederim tabii ki😊 genetik mi bilmem ama gebeliğinde kanama yaşamayan yok gibi bişey şu an. Hiç bozmayın moralinizi, ama mutlaka bol su içip istirahat edin en azından 12. Haftaya kadar. Bide ben sürekli progestan kullandım, çok işe yarıyor
mlkunal Busraaaakkk merhaba ben dilay Kandemir’e randevu aldım ona doğum yaptırdım ilk oğlumda çok memnun kaldım inşallah bunda da ona gideceğim
mlkunal hamcokelek33 onu bende iki gebeliğimde de kullandım ilk 2 hatta oğlumda hem iğne hem progestan kullandım oğlumda hiç durmuyor bakalım nasıl geçecek🥹
mlkunal Rose_07 evet cnm dimi inşallah artmaz ya bilmiyorum 🥺 bide ilçedeyim oğlumu bırakacağım kimse yok dün az dükkana dayısına bıraktım üşütmüş akşam afedersin kustu her yere ishal oldu. Analık zor gerçekten
Rose_07 mlkunal malesef birini sağlıklı dünyaya getireceğiz derken evdekinde kalbimiz kalıyor. Gerçekten zor. Ama çok güzel bir duygu inşallah sağlıkla ilerler kucağımıza alırız 🤗
elifbilen Kızlar benimde siyaha yakın geldi daha sonra kahverengiye döndü ve kasıklarımda ağrı var 3gundur 7haftalik hamileyim doktora gidicem ama korkuyorum da
Nesliiaa Yarın 6 haftalık olucak önce kahverengi sonra bazen bir iki damla peçeteye geliyor sadece kan oldu progestron içiyorum 4 gündür doktor keseye de baktı herşey normal ama düşük tehlikesi olabilir dedi napcam bilmiyorum çok korkuyorum