aysenuratkrr İlk bebeğimi çok geç hissetmişim . İkinci bebeğimde ise hamile kaldığımdan beri seğirme titreşim hissediyorum. Şu an 11 hafta ve günde birkaç kere titreşimini hareketini farkediyorum😍
gamzezu5 Benim ilk gebeliğimde 19. Hafta civarı hissetim ikinci gebeliğim şuan 15. Hafta itibari ile pıt pıt hissediyorum net şekilde 😍🫶🏻
amanastir kartanesi___ selammm🌸 sağlıkla gelsin inşallah🙏🏻 ilk oğluma hamileliğimde 19. haftada hissetmiştim hareketleri. Şimdi 15+5 yanılmıyorsam ve son günlerde kıpırtı gibi hissetmeye başladım ❤️
kartanesi___ amanastir Çok güzel bir his Rabbim isteyen ve güzel bakabilecek herkese nasip etsin inşallah 💖
nermn3 kartanesi___ her kıpırtı yı bnde bebek sanıyordum 😄21.hafta da hissetmeye başladım bişeyler suan 22+3 tam anlamıyla hareketlerini hissediyorum 🥰doktorum da zaten 23.haftada hissedersin demişti
Merviny Ben 14. Haftada hissettim yani bu hafta. Pitpitpit biseyler dokunuyor gibi cok tatlis💘 zayif ve dikkatli annelerde belli oluyormus daha erken. Ama sadece uzandigimda oluyor
QueenBahar_ kartanesi___ ilk 2 gebelimgde çok geç hissetim şuan 3 Gebeliğim çok erken hissetim 12 haftalarda hissetim 🤭
Zbyd3 kartanesi___ ay evet 15 hafta olucak benımde bi kaç kere bende göz seğirmesi gibi hissettim bilmıyorum bebek kıpırdaması mı bazen solumda bazen göbeğimde hissedıyorum
Fuunndaaa kartanesi___ doktor bana daha önceki hamililgimde bağırsak hareketidir bu kadar erken hissetmen mümkün değl demişti
Ecemmnaz 18in sonunda hissettim, hiç gaz hareketi gibi değildi çok belli oluyordu bebek hareketi olduğu ☺️
Bbgg kartanesi___ ben de 17 haftalığım sağlık ocağında kalp atışını dinlemek istiyorum ama dinletirler mi Fetal doopler ile bilmiyorum 🫠 siz mi rica etmiştiniz yoksa muayene esnasında mı dinlediler
kartanesi___ Bbgg Yok ben rica etmedim zaten orada bakıldığını da bilmiyordum muayenede hemşire bir de kalp atışını dinleyelim deyince çok mutlu oldum😂
kubos_ kartanesi___ benim de ilk gebeliğim 18.haftada çok minik hissetmeye başlamıştım. Şimdi 30 haftalığız maşallah yerinde durmuyor 😂😂🩵
winnie_the_pooh Ya kızlarrrrr 15+6 da hissettim ben ilk kez. Balık kayıyor gibi oldu. Şu an 16+3 en ufak bir şey hissetmiyorum. Normal mi ya. Korkuyorum