Bmk97 Çok uykum var ama hiç dalamıyorum 3-5dk’da bir uyanıyorum sıçrıyor gibi. Kafayı yiyeceğim uyumak için ne yapabilirim 😭😭😭😭 32 haftalığız
Emanetimi_bekliyorum Bmk97 bende uyuyamıyorum malesef kaç aydır böyle eşimde sinirleniyor kızıyor elimde değil diyorum anlamıyor
busebasaran06 Bmk97 36+4 o sorun hala devam ediyor maalesef. önceden uykuya dalmada herhangi bir sorun yaşamazdım şimdi ilginç şekilde uyanıyorum sürekli 🫠
Meralinmucizesi tarhanfur talcit alın birazda olsa rahatlatıyor ben dayanamadığı nda içiyorum hamileler emebilio
Bmk97 ipekmom_ tabii kiii🥺 Cuma günü kontrolüm var doktoruma soracağım, uyku öncesi kısa duş belki rahatlatır yarın onu deneyeceğim. Bebekte tepiniyor yer değiştiriyor gibi oynuyor yardı içimi 😄
Tulinbozlak 34 haftaligim karnımı nereye dönersem nefesim kesilir mis gibi oluyor zaten uyku hak getire şimdi de kalktık karnımızı açıktı birşeyler yiyoruz
mehmetsaki Uyumadan önce ayet’el kürsi felak nas ihlas sürelerini okuyun içinizin ferahlanması içinde inşirah suresi okunsun ve zikir çekin biiznillah uykunuz direkt gelir 🤲🤲🤲🥲
Oyk_eknc Bir de insanlar bol bol uyuyun diyor zor bela 2 de uyudum 5 de kalktım saat 7 oldu şimdi de acıktım büyük ihtimal bu gece 3 saate şükredeceğiz gerçekten zor
Oyk_eknc Bmk97 doktorunuz doğum tarihi için bşr şey dedi mi bende 32 haftalığımda Dr a gitmeme 4 gün var merak ettim
NurAyse_nur Bmk97 offf bende yaaa gram uyuyamiyorum geceleri gunduz deli gibi uyku geliyo gece oluyo zink kaliyorum gram uyku gelmiyo kafayi yicemmmmmmmm