ay_bebek Mervekaram22 merhaba lütfen bana da bakabilir misiniz daha cinsiyeti öğrenmedim 🥹 kontrole gittiğim gün 9+6ydı ama ultrasonda 10+0 çıktı yani bir gün önde olarak 🫶🏻
nerm629_ Mervekaram22 Canım Son adet tarihime göre 5+4 ultrasonda 5+0 haftalık Ahanda ultrason bu kasımda yada aralıkta öğrenicem cinsiyeti sen tahmin et belli olunca yazarım bende
nagihaniiy Fotoğrafı nasıl nereden koyuyorsunuz ya bende koymak ve sormak istiyorum çatlıycam meraktan ahaha
zeygok99 nagihaniiy Googleye mutluresim yazıyorsun çıkan sayfaya üye olup fotoğrafı yüklüyorsun çıkan linki de buraya yapıştırıyorsun bu kadar
mavisanne0 nesli1012 ana sayfada 3 nokta var orta bildirimler yazısının üstünde resim yükle var ordan resim yükleyip bağlantıyı kopyalayıp yazı yazdığın alana yapıştırıyorsun
Gulcankzl 8 hafta 4 günlük son âdet tarihi ve ultrason ikisi de uyumlu Bana da bakar mısınız @Mervekaram22
nagihaniiy Kese şekline göre yorumlar mısınız acaba erken biraz ama bugün ultrasonda doktor 7+4 dedi bu ve diğer uygulamalarda 6+4 yazıyordu son adet 7 ağustos
dilek190 Mervekaram22 B Şu zamana kar hepsi burda yani 3 4 gün önde gidiyo gibi bazı doktorda tam gün çıkarttı