cerozka Mervekaram22 9 haftalık gittim 10 haftalık çıktı 11 haftalık gittim 12 haftalık çıktı tahmin yapar mısın 😁
gulnaars Mervekaram22 ama bir resim var gönderiyorum işaretlediyim yere bak gör kese neden öyle düşmüş peki
Kezban_422 Mervekaram22 valla bildiniz ahanda buda pipisi öğrenmiştim bn merak ettim öle açaba doğru yöntemi dıe 😂😂
mavisanne0 Mervekaram22 nasıl anlıyor bacım ya 😂 inşallah kızdır❤️ ama kız olsun erkek olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz nasip etsin ❤️
ikiibebek Mervekaram22 https://hizliresim.com/dzuvhf6 Adete göre 8+6 ama ultrasonda 8+4 veya 8+3 çıkmıştı 🤗
Hilal6161 Mervekaram22 neye göre hesaplama yapıyorsunuz ultrasona göre eğer büyük çıkarsa erkek geriden veya haftayla uyumluysa kız mı oluyor
ikiibebek Mervekaram22 perşembe günü ikili tarama için gidiyorum inşallah bi tahmin de bulunursa doktorum yazarım doğru çıktı veya çıkmadı diye 🤗
tucu 11+4 olmamız gerekiyordu bir önceki muayeneye göre ama burada 12 haftalık çıktı. Normalde de 12 haftalık olması gerekiyor son adet tarihine göre ama hep geriden geliyorduk 4 gün
Mervekaram22 Hilal6161 hayır kuzum 3 şeyi alıyorsun 2 kız bir erkekse kız 2 erkek bir kız sa sonuç erkek