edra1945 zeyyneepp benim herhangi belirtim yok daha arada yemek yedikten sonra midem bulanıyor ama kısa süreli biraz uyku hali var göbeğim cikmadi henüz 😂 tabi benim ilk
Umutlubirkadin 8+3 olduk bugün 🫰🏻 İştahsızlık çok kötü bir şekilde devam ediyor su bile içemiyorum asiri koku hassasiyetim var sabahları kusuyorum onda da bisey çıkmıyor mide de ne var ki ne çıksın 😂 onun haricinde çok şükür iyiyiz Perşembe günü kalb atisini duymaya gideceğim Bir an önce 30lu haftalara geçebilseydik keşke 😻🫶🏻
_eylul09 ganzes teşekkür ederim size de hayırlı olsun. Evet kese gözüktü. Henüz çok erken olduğu için bebişi göremedik. Haftaya tekrar kontrolüm var ☺️
[silindi] zeyyy_ bugün biraz iş yaptım ve ayakta kaldım bel ağrım kasık ağrım çok oldu. Ve lekenmemde devam etti. Sanırım benimde zorunlu haller dışında ayakta kalmamam iş yapmamam lazım. 🥹
dilarauysl Elif_8 ayy bende 6+5 deyim ve kesinlikle iştahım yok bulantım çok fazla kendi yaptığım yemeği içim almıyor ve bende ikiz annesi olucam inşallah ve karnım da şimdiden şişti hissediyorum.
Elif_8 dilarauysl aynı haftada ve aynı durumdayız sağlıkla gelsinler öncelikle ☺️ evet benimde karnım şiş hatta ben mi abartıyorum diyordum ama ikiz olduğu için erken büyümeye başlıyormuş. Bide benim kanamam oldu iğne ve fitil verdi doktor onları kullanıyorum ilk 3 ay çok önemli dedi hep yatmamı istedi bakalım kaldı 1.5 ay nasıl geçecek zaman bilmiyorum 🤷🏻♀️
gebeahu Bende 7. Haftadayım 🥰 kan testleri verdik toxoplazma yüksek çıktı buda kediden bulaşıyormuş tekrar kan aldılar yarın sonuçları bekliyoruz inşallah iyi çıkar 🙏🏻 pozitif çıkması riskli durummuş daha önce yaşayan varmı çok korkuyorum ..
bebektwo edra1945 5 haftam bitmek üzere benım de mide yanmam oluyor erken başladı normalde mıdem yanmaz sabahlar hafıf mıde bulantım oluyor onun dışında belırtım yok sadece grıbım ılaçsız atlatmaya caşışıyorum
senatnc Herkese selamm 6+3 gebeyim. 3,5 4 haftalıkken kesem göründü her hafta doktora gidiyorum. Ancak henüz bebek görünmedi 🥹 geç yumurtlama ve döllenme oldu. Boş gebelik olmasından çok korkuyorum 🥹 sizlerin bebişleri kaçıncı hafta göründü?
sematckn 6+4 mide bulantısından hayatım karardı sabah öğle akşam 7/24 bulantım var evim içler acısı heryer heryerde elim kolum kalkmıyor tek benmi böyleyim acaba