Busracetinn Bir zamanlar bizi mutlu eden kalp artık atmıyor. Malesef bebeğimin kalbi durmuş 7+6 haftalıkken ölmüş.. Tekrar hamile kalır mıyım bilmiyorum kalsam bile nasıl cesaret edicem bilmiyorum. Allah kimseye yaşatmasın😞 Böyle bi durum yaşayıp tekrar hamile kalan var mı
Merveegazann Busracetinn Allah sabırlar versin herşeyin sonu değil rabbim kucağını boş bırakmasın aratmasın inşallah mübarek günde edilen dua kabul olurmuş dua et canım Allah tez zamanda mucizeni sana tekrar bağışlasın 🙏🤲
songul123 Busracetinn allah sabır versin 3 düşük yaptım 4. hamileligim rabbim güç veriyor emin ol geçiyor bir şekilde
DlstM Busracetinn Aşlah yardıöcn olsn 😔 inşAllah yine olur bebeğin üüzlme çok zor ama dua et Allah büyüktür. Neden olduğunu dr söyledimi cnmm
Hulyali Busracetinn Benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı tekrar hamile kaldım şuan 30 haftalığım kendini üzme canım her şeyde bir hayır vardır
Busracetinn Merveegazann amin canım cümlemize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah çok sağolasın 🙏🏻
Busracetinn DlstM düşük yaptıktan sonra araştıracaklarmış o zaman çıkarmış nedeni suan belli değil canım
Busracetinn Hulyali inşallah canım inşallah çok sağol. Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Fatmamdk Bebek kaybından sonra bi probleminiz yoksa hormon vs 2. Gebelik sağlıklı oluyor üzme kendini ben de düşük yaptım Kasım da yine istiyorum bebek sahibi olmayı 6ay dolduktan sonra kendimi hazır hissedicem diyerek telkin ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmaz İnşaaallah 🙏🏻
Busracetinn Fatmamdk amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde tekrardan hamile kalırız 🙏🏻