zeusaden Yaşayan varmi aranizda artik burnumun tıkanıklığından çıldıracağım. Nefes alamiyorum. Sağa yatiyorum sağ tıkanıyor sola yatiyorum sol burun deliğim tıkanıyor. Gün içinde ayaktaykende tıkanıyor genelde. Çözüm bulan var mı bu duruma?
gunes866_ zeusaden ben serum suyuyla temizliyorum bide damla yazdı doktor kendiliğinden geçmiyor maalesef
28nisan zeusaden bende gebelikten önce de vardı gece hiç düzenli uykum yoktu malesef. En azından o zaman ilaçla falan rahatliyordum biraz ama şu an devam ediyor hiç rahat değilim. Sadece buna nelerin sebep olduğunu bulmak gerekiyor ve bazen kullandığımız sabun bile bu hale getirebiliyor .
kubraer Ben yaşadım gebeliğimin başında. 12-13.haftaya kadar sürdü. Sonra duzeldi. İki yastıkta filan yatıyodum ama sonuç alamadım maalesef.
gunes866_ zeusaden b grubu ilaç yazdım dedi KBB doktoru birde benim alerji durumuda var nefes alamıyorum mometixAQ adı
yyagmurrr123 gunes866_ benimde alerjik rinitim var 5 aydır otrivine illadin falan kullanıyorum ama artık onlarda etki etmiyor. Mometix etkili oldumu sende ? Bir sıkıntı oldumu bebişte. Her gün mü sıkıyorsun ?
gunes866_ yyagmurrr123 hiç bi sıkıntı olmadı. Bebekte iyi dıger türlü o sinir daha kötü yapıyor insanı