Baklavaseverim aysekalp Ciğer yemek sağlıksız ama eşim bana gül buketi aldı defalarca dokundum her gün çilek nar yedim kışın ortasıydı bir de ama leke olmadı 🤣🤣
Kadriyeince aysekalp gül bilmiyorum ama ciğere dokunmak değil mesela doğrarken biyerine elini surmekten olur diyolar yani doğruyosun ciğeri diyelim bacagin kasindi kasidin bebegin o an ne yone donukse orasinda olur derler annem kardesimde denemis de alninda vardi😂 kurban bayramin da karacigeri dograrken denemis😂
kavalakurabiyesi aysekalp normalde inanmam ama ciğer konusundan korkuyorum çok yakın bir akrabamız inanmıyormuştu denemiş ve kızında leke var bu kadar yakından tanımasam bende asla inanmam o yüzden hamileliğim boyunca ciğerden kaçtım 😂
Ruruu aysekalp boyle seylerin uydurma oldugunu dusunuyorum benim annem bu tarz seylere inanmadigi icin dokunmayayim yemeyeyim falan dememis hicbirimizde leke vs yok
buserdar0120 Evet dokunulmaz derler ve sırf bu yüzden fotoğraflarını bile görsem öyle bir psikolojiye soktu ki etrafta ki insanlar, nasıl kapatacağımı bilemiyorum yani
aysegulk07 Baklavaseverim merhaba bende 31 haftalık hamileyim eşim bugün gül almış o mutlulukla kokladım dokundum çok hafif. Leke yaptı mı sizde güle dokunmak 🥲 merak ettim içime sinmedi hiç ya
Baklavaseverim aysegulk07 Yok kız hamileliğim boyunca gül kokladım çok severim nar çilek yedim onlara da leke yapar dediler çil yapar dediler hiç bir şey olmadı takma hurafe bunlar sağlıkla kucağına al 😘❤️
aysegulk07 Melodimm ay içimi rahatlattınız annem de ilk aylarda olur bu ayda bişey olmaz dedi ama işte insan takıntı yapıyor 🥲 teşekkür ederim cevabınız için içim rahatladı ❤️
jalepone aysekalp korkutmak istemem ama gerçek dokunmak değil ama dokunduktan sonra elinizi yıkamazsanız leke oluyor ciğer için söylüyorum . Annem de varmış ona demişler inanmamış olacak mı diye bana hamileyken bilinçli ve düzgün bir yerime dokunmuş ve ciğer şeklinde siyah lekem var annemin dokunduğu yerde 😄
Ozlemerikci543450 aysekalp walla ikisine de dokundum ciğer birçok kez yedim ikizlerim var oğlumda leke vs yok ama kızımın dizinde diğer bacağının da baldırında minicik iki nokta leke var artık Gülden mi ciğerden mi öyle mi olacaktı bilmem 😂