Buseea0279 askim yorumlarin hepsini okudum ben de ayni senin gibi aylarca hizli testlerle kafayi bozmuştum şuan kızımı bekliyorum sana tek tavsiyem eğer bu ay da olmamışsa bir dahaki ay denemeyi bırakın, ovulasyon hesaplamayi bat beklemeyi filan, canınız ne zaman istiyorsa o zaman iliskiye girin, zaten vucut en doğurgan anını biliyor eşlerimiz bile hissediyor vücudumuzun döngüsünü bilincaltlarinda. Aslinda bu kadar içgüdüsel bir seyi bilincli yapmaya calisarak engel oluyoruz bence. Ben artık regl beklemekten test yapmaktan çok usandığım için bir kaç ay korunalım en azından aklimda acaba olmadan biraz zaman gecireyim demistim. Bütün ay prezervatif ile korunduk yani düşün, artık regl olacağım gün nasılsa yumurtlama filan geçmiştir diye takmadık ve o gün hamile kalmışım geç yumurtlama olmuş ve gerçekten hiç beklemediğin anda oluyor kuzum lafı da doğruymusss. Bir de hemen hamile kalayım diye değil de sağlıklısı doğru zamanda gelsin diye dua etmek lazım, biz aslında evliliğimizin ilk ayı denedik ben hemen hamile kaldım ama dış gebelik geçirdim mesela sonra her negatif çıkan testte çok üzüldüm ama sağlıklısı olsun da ne zaman olursa olsun diye dua ettik hep