Selam canım anneler sonunda ben de kızıma kavuştum. Darısı sizlerin başına 🙏🏻
39+5 te 12 eylül akşamı 8-9 gibi hafif kasılmalar yaşamaya başladım. Regl ağrısına benzer ağrılardı tölere edilebilen ağrılardı. Ama daha önce yaşadığım ağrılara benzemediği için kuşumun gelmekte olduğunu anlamıştım 🥹 kasılmalar 10 dakikada bir geliyordu böyle böyle saat gece 3e kadar devam etti. Şiddeti artınca sabırsız ve panik bir insan olarak hastaneye gitmek istedim. 100leri bulan çok sık kasılmalarım vardı ama açılmam 2cmdi. Ebe istersem yatış yapabileceğimi istersem evde biraz daha açılmalarımı bekleyebileceğimi söyledi. Eve gitmeye karar verdim. Hastane 7dk mesafede olduğu için sıkıntı olmayacaktı. Bütün gece uyumadım yattım anda kasılma geliyordu. Saat olduğunda geri hastaneye gittik. Açılmam 3cm olmuş ama sancılarım yetersiz geliyordu. Suni ile destekleyebileceklerini söylediler. Eğer kendi sancım olmasa ertesi gün doktorum zaten suni ile doğumu başlatacaktı. Bebeğim beklenen doğum gününden bir gün önce doğmayı tercih etti. Ben de bu nedenle kabul ettim. Suni taktıklarında ağrılarım baya arttı, duşa girdim birkaç kere. Açıklığım önce 5 cm oldu. Sonra bi iğne yapıldı. O iğneden sonra ağrılarım baya arttı. Sonra açıklığım 7yi buldu. Doğumhaneye aldılar. Orada 1 saate yakın kaldım. Bebeğimin gelmesine yakın eşim ve doktorum geldi. Sonrası bahar bahçe oldu bebeğime 12.58de kavuştum. Hastanede 4 saat sancı çekmiş oldum bence iyi bi süre 🥹 bir gece kaldıktan sonra eve geldik. Bebeğim 8 günlük oldu bile.
Uzun olduysa kusura bakmayın 🙏🏻 allah isteyen ve hakeden herkese nasip etsin. Hamiş annelerim su gibi doğumlarla bebişlerini kucağına alsın inşallah 🙏🏻