kanadali_gelin Kızlar merhaba pcos var bende 13 Eylül regl birinci günü, 18 Eylül bitti ve ne zaman ovulasyona başlasam bilmiyorum siz kaçıncı günü başlıyorsunuz ben bu ay çok düzenli bir şekilde takip etmek istiyorum deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız?
emine717_ kanadali_gelin ben adet biter bitmez başlıyorum çünkü değişiyor bazen adet bitince hemen oluyor bazen adete çok az bı zaman kala benim bu ay adet bitiminden sonra 19. Günde oldu
Simge_can55 kanadali_gelin ben bitince başlıyorum 10 12 veya 14 pik gördüm 3 defa yaptım artık yapmaktan sıkıldım ya
1devaannesi kanadali_gelin bencede pcos var ben uygulamaya göre yapıyorum, ov. testi almadım, kızımda o uygulama ile gebe kaldım bunda biraz salmak istiyorum sizce neyapmaliyjm ,3 ünde Dr. Rande um var
pembelotus kanadali_gelin denediğim ay hamile kaldım ama bazı şeyler ters gittiği için kürtaj olmak zorunda kaldım
anonimhesapp 2 aydır 19. Gün olan yumurtlama bu ay 11. Gün oldu. Sağı solu belli olmuyor o yüzden adet bitiminde hemen başlamak lazım bence kaçırmamak için
emine717_ melekdamar adet bitiminden itibaren teste başlıyoruz yumurtlama görene kadar ovulasyon testine devam ediyoruz ovulasyon testi de aynı gebelik testi gibi t ve c çizgisi var ama ovulasyon testi biraz değişik ilk idrarla değil daha sonraki gün içindeki idrarla ve iki saat hiç su sıvı içmeden testi yapiyiruz t çizgisi c den daha koyu ya da c ile aynı renk olduğunda yumurtlama başlamis oluyor bu günlere pozitif diyoruz çizgi silik olduug zaman negatife dönmüş oluyor yumurta ya çatlamış ya da her an catlayabilir durumda oluyor pozitif çıkan günleri ve negatife dinen günü değerlendiriyoruz gerisi bekleme işi ondan sonra da bekliyoruz ade ttarigine kadar bebiş var mı yok mu diye bazen tes iki gün üst üste pozitif çıkabiliyor bu da çok normal bı durum
emine717_ 1devaannesi pcos olunca adetlerin duzensizse yumurtlama uygulamada doğru görünmüyor uygulama yumurtlamayı döngünün tam ortasına gelecek şekilde ayarlıyor o da doğru olmuyor çoğu zaman hatta akıntı takibi yaparken bile her zaman yumurtlama olmuyor benim 1 ve 8 Eylül’de lekeli yumurtlama akıntısı oldu 10 11 Eylül yumurtlama oldu ovulasyonla takip ediyorum ben
kanadali_gelin 1devaannesi bazen uygulamalar doğru göstermiyor ben pcosluyum ve bende asla uygulama doğru göstermiyor ovülasyon testi kullanma taraftarıyım daha garantili ve akıntımı da talip ediyorum ben
emine717_ GozdeKB telefondaki reglintakio etme uygulamalari oluyor canım takvim uygulamaları bu uygulamalarda gebelik şansının yüksek olduğu yani doğurganligin yüksek olduğu zamanları falan gösteriyor beklenen adet tarihini son adet tarihini falan gösteriyor
emine717_ GozdeKB uygulama mi uygulama pcosta çok iş görmüyor ama ovulasyon testi işe yarıyor hatta en çok bence pcosta işe yarıyor çünkü zaten düzensiz adet görüyoruz zaten her ay yumurtlama olmuyo bunlara ek bide benim eşim asker her zaman eve gelemiyor en azından yumurtlamayı göreyim de her ay boşa umutlanmiyim yumurtlamanın olduğu aylarda umutlanirim diye düşünüyorum
devriminmujdesi Benim geçen ay adetim bittikten 18 gün sonra oldu😒😒 dedikleri gibi sağı solu belli olmuyor pcostan ötürü
Bimiyendis kanadali_gelin eğer çok düzgün ve kesin takip etmek istersen ovulasyon testleri var onları kullanabilirsin. Şahsen ben 2.ye süpriz bir şekilde hamile kalıp Dr. A kontrole gittiğimde hala yumurlama sıvısı var başka bir yumurta çatlıyor, şu sıralar ilşkiye girersen döllenme ihtimalin olabilir dedi şok oldum. Pcosda bu o kadar belirsiz ki 😅
kanadali_gelin Bimiyendis evet ama takip etmekte yine fayda var Ben geçen ay takip ettim ve tam akıntımın çok olduğu ve hissettiğim gün yumurtlama oldu 14 gün sonra da regl başladı
emine717_ GozdeKB bazen lh yüksekligi varsa yanıltıcı olabiliyor diyolar ama var mı sende oh yüksekliği