PembeKoala Zaten ben o kadar bekleyemem kalp atışlarını duyayım söyliycem içimde bu kadar tutmam bile yedi bitirdi beni 😁😁 Eda0509
Yalinn8 etugce esime ogrendigim gun ailelere 3.aya yaklasirken soyledim, sonrasinda da arkadaslar, yakinlar, akraba...vs
etugce Kelebegimmm ben de aynı şeyi düşünüyorum ama bir yandan da yalan söyleme durumundan hiç hoşlanmıyorum :(
etugce hunilimom ben ne diyeceğimi bilemeyip kardiyovasküler sorun çıktı dedim haha 🙈 ama çok mantıklıymış benim eşim zaten uzakta çalışıyor iddaya girdik vs gibi bir şey diyebilirim
etugce Elifffcik67 benim de aynı kilo olarak değişim yok ama inanılmaz şişkinlik var 3lt su ve maden suyuna rağmen her gören kilo mu aldın diye soruyor dışarı çıkamıyorum resmen :)
Elifffcik67 etugce ben şimdi 20. Haftadayım valla gece gündüz ağlıom şişko oldum çirkin oldum kilo aldım die aman dikkat valla ilerde bide hormonlar dalga geçmeye başlıo😁
etugce PembeKoala benim de eşim başta duyunca hemen söyleyelim diye tutturuyordu onu ikna ettim ben başladım şimdi haha🙈
etugce Mamiii20 ben kayınvalidemle gittim teste ama sıkı tembihledim bir kişiden duyarsam çok küserim diye gözlerimi doldurdum yalandan demediler çok şükür hala ama her hamile lafı geçince kayınvalidem gülümseyip bana bakıyor anlıyacaklar diye korkuyorum
Mamiii20 etugce Bizimki evdeydi misafirler gelmiş beni sorduklarında kan testi yaptırmaya gitti hamile evdeki testte çıktı demiş bende darıldım zaten anneme bile söylememiştim onlardan önce konu komşu duydu 😊
DlstM etugce yani durulmuyo ama bklmk lzm işte 😂😂 birde ikili testte nasıl cinsiyt çıkıuo ya😂😂🙈 cagil kldm bizde yptırdık ense kalınlığı + kan verip bişiler bakmıyolar mı
Selvis etugce biz ailelere de kalp atışını duyunca söyledik. Çok yakın arkadaşlarıma da söyledim ama konu komşuya kırk yılda bir gürülen akrabalara falan soranlara 3 aylık olunca söyledik. Kritik evre 3 ay diyor yaa doktorlar biz de öyle yaptık
etugce Migrenligebe ben de aynı şeyi tembihleyip durdurdum insanları, özellikle aile içinde geçmiş olsun diye bile biri dese canım sıkılır diye düşünüyorum. Kuralı kitabı yok ki bu işlerin işte