VelizadAys Üsttekini ayın 19unda yaptım alttakini bugün hiçbiri ilk idrar degildi .bat 21 yani bu gün
Gizemce1- VelizadAys sizce acabası mı kalmış? Ha Allah bilir tabiki her zaman %100 diyemeyiz ama Burda buna hamilelik değil diyen çıkmayacak biliyorsunuz sizde bunu gayet
VelizadAys Gizemce1- kırıcı konuşmanıza gerek yoktu .2ay öncede böyle bişey yaşadım testim pozitif olduğu akşam regl olmuştum ayrıca 2buçuk yıldır 2düşük 4kimyasal yaşamış biriyim .insan 1kere yanılınca gözü korkuyor emin olmak istiyor
Oyk_eknc VelizadAys testiniz gayet pozitif duruyor ama eminliliği burda aramayıp doktora gidebilirsiniz bence.. sağlıkla gelsin
Gizemce1- VelizadAys kırıcı konuştuğumu düşünmüyorum kırmak istemem. Elbet olabilir yine söylüyorum %100 diyemeyiz ama pozitif olduğu bariz. Kaldı ki madem öyle detay verseydiniz o zaman istediğinizi duyabilirdiniz. Yine de hassas konular bunlar üzdüysem helal edin hakkınızı
VelizadAys Oyk_eknc eşim asker dağ yerinde görevde yalnız gidemiyorum onun için perşembe yada cumaya kadar gidemicem malesef .çok teşekkür ederim🥰🌷
Snglarbs Niye kıza böyle ters cevaplar vermişsiniz. Bu kadar pozitif görüp sonrasında kayıp yaşadığı için belli ki sizinde bir seyler söylemenizi istemiş. İnsan birinden duyunca daha da umut dolu oluyor…
VelizadAys Gizemce1- ilk başda böyle düşüne bileceğinizi düşünmemiştim, haklısınız sanırım. Helal olsun🙂