mlsdd Beta ile ikizlik doğrudan ilişkili değil diyorlar ama artış oranı vs yorumlanabilir diyor. Çift embriyo transferş oldum, kontrolüme 1 hafta var o yüzden sizin betalarınızı merak ettimm
3boysmom mlsdd ikizlerime hamileyim. 4haftalıkken 30 beta ile öğrendim 30-58-110 gibi ilerlemişti yani normalden az yükselme göstermişti. doktorum ikiz diyince şok oldum betam düşüktü çünkü. oda beta ile ikizin alakası yok demişti
Bebegim3444 mlsdd 100 ile öğrendim 250 600 olarak devam etti. İkiz bebeğin beta ile alakası yok bende tek diye düşünmüştüm doktorum demişti alakası olmaz diye.
thetwinmom mlsdd merhaba 5. Gün iki embriyo transferi oldum 12. Gün kan verdim beta 1400 küsürle öğrendim ikiz tutmuş dedi doktor direk
mlsdd 3boysmom oy maşallah 🧿🧿 Rabbim bize de nasip eder inşallah, 2 yavrumu da bize bağışlar 🥹 İlk beta 360tı 2 gün sonra 1200e fırladı benim de
mlsdd Bebegim3444 Rabbim kolaylığını verir, inanır mısınız hiç gözümde yok zorluğu 🤣 2 yavrum da tutunmuş olsun yeter ki 🥹🤍
thetwinmom mlsdd 2 gün sonra en az iki katı olmalıymış 6000 falandı ikiz olduğu orda garantilendi kesede de gördük direk 6. Haftada
mlsdd thetwinmom ben 11.gün verdim 360 geldi, 13.gün 1200e fırladı. Artış sağlıklı olunca bir daha vermedim. O anı fırlayış beni ümitlendirdi ama sizinki nin yanında pek mümkün gibi durmuyor 🤣
thetwinmom mlsdd emin olamadım ama inşallah kesenizde görünür benim çift yumurta ikizi tek yumurta ikizi de olmuş olabilir sizin gönlünüzden geçen olsun amin 🙏🏻🥹