Seyda-06 nerm629_ zeytinyağlı yeşil fasulyem var yanına pilav düşünüyorum bugün birde yayla çorbası yapacağım ama pirinç pirinç olacak oğlum için yoğurt çorbası yepmak istiyorum yarmalı yapabilirim pirinç olmasın diye aman hiç bişey yapasım da yokta boğaz derdi bitmiyor bide mutfağı ne güzel temizlemişim hiç girilmesin istiyorum 🤣
Ayseguls_baby nerm629_ benim kocam gececi bugün ben tekim dünden kuru fasülye, pilav, cacık var onları yicem 😀
demirrleydi_ nerm629_ benim misafirim var ızgara yapıyor eşim şuan yanına pirinç pilavı yapıcam görümcemde yağlı ekmek ve salata yapacak bide soğan patlıcan biber közledim onlarıda meze yapıcam ama canım çıktı ya son haftalarda misafir ağırlamak ne zormuş
gulo21_ Etle ilgili bı yemek yaparım hiçte yapasim yok ve pilav olur yanında yoğurt çorbası canım çekti onu yapabilirim
nerm629_ demirrleydi_ bende artık yarın kocama derim bizde bi mangal yapalım derim o beni kırmaz bide yeni hamileyim Önemli değil canım afiyet bal şeker olsun size
Cansuuuucan Bende fırında biber dolması, mercimek çorbası ve havuç tarator yaptım. Herkes afiyetle yesin yemeğini ellerimize sağlık 🙏🏻
Ozgemlym nerm629_ kocam bey karışık kızartma istedi bizde valla bu akşam karışık kızartma var en kalorilisinden 🤣 çok uzun zamandır yapmamıştım kıyamadım birazda şehriye çorbam var