gulhanarslan Esrakrc boş gecme bence bugünü de değerlendir yarın pik olursa onu da catlayana kadar devam 😂
gulhanarslan Esrakrc ya bence bu testler insanı acayip strese sokuyo tek ilişkiyle bile gebe kalan var hayırlısı biraz bu işler gün aşırı birliktelik yeterli olur bence olacağı varsa korunurken bile oluyo zaten kafa rahat olunca vücutta rahatliyo
hizlivecocuku gulhanarslan ikisinde de tek ilişkiyle gebe kaldım adet bitiminden tam 1 hafta sonra ilişki oldu ikisinde de ve tuttu hiç yumurtlama zamanı da kontrol etmedim ama 2 gerçeklikle öğrendim 😅😅
gulhanarslan hizlivecocuku valla helal olsun size saygıyla eğiliyorum önünüzde 😂😂 Allah analı babalı büyütsün ❣️
emine717_ hizlivecocuku bizde aylardır uğraşıyoruz maşallah gerçekten benimde saygıya egilesim geldi 🌸
hizlivecocuku Hhh03 amin bacım tek bir şey söylemek istiyorum sakın stres yapmayın olmayacak diye düşünmeyin ve bunun için ekstra çaba harcamayın bunu düşünerek ilişkiye girmeyin zevk almak için yapın olursa ne ala olmazsa da keyfinizi almış olursunuz
Hhh03 hizlivecocuku aynen bende öyle düşünüyorum zaten görev gibi olunca olucağı varsada olmaz diye düşünüyorum