GirlandBoy_Mom Meriveannesi anladım canım bana denilmedi öyle bişey spiral canım kordon bağlatma benim bildiğim sezeryan olanlara yapılıyor normal yapanlarada kesik atılıyor karnın altından
2cocuk2kopek GirlandBoy_Mom bizimki meme emmiyor ama Bizimde aynı sürekli böyle . 2. Ay atağı . Bizimkide biberonuyla kavga ediyor
GirlandBoy_Mom 2cocuk2kopek red mi etti memeyi yoksa emmedi hiç benim kide bi ara öyleydi hem memeyle hemde biberonla kavga ediyodu işte memeyi reddetti tamamen sağım ve mama şeklinde gidiyoruz
Deleted33000 GirlandBoy_Mom hahahh ozaman ackalirsin kız daha önce calisiyormuydun bilmiyorum ama şimdi bebeknvar istesende çalışamazsin en iyisi gitsin işe sen bebeklere bak😂😂😂
GirlandBoy_Mom Deleted33000 evde olsa hergün kavga ederiz heralde dip dibe olmaktan 😅 yok canım çalışmadım hiç hayatımda ben halimden memnunum herkes işine baksın en iyisi 😂😂
GirlandBoy_Mom Glprn4 mama içiyomu bazen biberon kolaylarına geliyor fazla geliyor diye benim biberon ucu yavaş akışlıydı ama yinede reddetti memeyi bi süreden sonra
Meriveannesi GirlandBoy_Mom evet evet bana sıvı geliyor işte ama öyle çok değil ,Şükür🤲 Kontrolünüz ne zaman canım🌺 Sen gittin mi kendin için🌺 Vitamin vs. Kullnaıyormusn🌺
GirlandBoy_Mom Glprn4 gazdan da yapabilir bazen mosmor oluyosa bsnimki itikleyip istemiyordu memeyi ağlıyordu
GirlandBoy_Mom Meriveannesi gitmedim daha canım gidicem en yakın zamanda şuan hiç bişey kullanmıyorum ya sen