Birbebisannesi Kızlar 26 haftalık bebek kilosu ve boyu ne çıkmıştı sizin 🥹 Tabi ki her çocuk kendine özeldir ama meraktan soruyorum birde benim bebeğimin kafası küçük çıktı ultrasonda haftasına göre 1 hafta geride 🙁
demirrleydi_ Birbebisannesi 26 da gitmedim ama 25.haftada 780 gramdı benimde kafası vücuduna göre küçük ama olması gereken haftada doktor bir sıkıntı görmemişse sende dert etme kendine
HavvaM0806_ 24 haftada 655 grdi bir dahaki kontrol 28.haftalik olduğumda gidicem doktorum haftasına göre boyu kilosu iyi demişti
Birbebisannesi demirrleydi_ özellikle söyledi işte . 1 hafta geride neden tarama testleri yapmadın dedi. Şuan net konusamıyorum dedi ama miktosefali olabilir belki dedi
Meral_63 Birbebisannesi benjm 2 hafta geride dedi devleteki doktor 25 haftalık+4 haftalık olamam gerekiyor 23+2 dedi 🥹
Birbebisannesi Meral_63 umarım zamanla yakalarlar haftalarını. Ya da bir sorun yoktur genetiktir umarım 🌸
demirrleydi_ Birbebisannesi o zaman sık kontrol şart seni sıkı takip eder doktorun inşAllah öyle birşey yoktur
aryabe Birbebisannesi Bir haftalık gerilikte bu şekilde yaklaşması iyi değil bence . Benim 2-3 hafta arası geriliği oluyor. Bende yaptırmadım. Genetik olabilir dedi özele gittiğim bir doktor . Anormal bir şey görmediği için yaptırmaktan vazgeçtim . Şu an takip ediyoruz haftayı sadece.
Meral_63 Birbebisannesi bilmiyorum ki bacım korkuyorum bu sefer inşallah sağ Salim kucagimza alırız inşallah inşallah 🥹
anneoluyorummm103 anneoluyorummm103 benim bebeğiminde kafası 1 hafta önde gidiyor ama benim kafam yuvarlak büyük eşiminde uzunlamasına büyük ve genetik olabilir dedi doktorum. sizin ve eşinizin kafası küçükse belki sizinde genetiktir canınızı sıkmayın dua edin bol bol hemde kız bebekmiş daha minyon tipli ince kemik yapsına sahip olabilir sonuçta
mervegunerr Boyunu hatırlamıyorum ama kilosu 860 gramdı 1 ay sonra 2 katı olcak demişti cidden öyle oldu 1 hafta gerilik ya da ileriliği sorun etmiyo doktorlar sanırım canım stres yapma sakın