1devaannesi Ben boş vaktimde temizliği bitirdikten sorna 🤣 ve cocuk uyuyunca ,🤣 k_drama izlemek en sevdiğim şeydir, birde ders çalışmak kendimi geliştirmek, benim için çok önemli çok kitap okuyamıyorum, bunu yerien ders çalışıyorum peki sizler
Yenibirannee 1devaannesi hiç boş vaktim olmuyor olursa uzanıyorum valla 4 yaşındaki kızımı okula götürüyorum 2 yaşındaki kızımla evdeyim 33 haftalık hamileyim yetişemiyorum 😂😂 ama ilk kızımda yüzmeye gidiyordum nasıl iyi geliyodu 🥹🥹🥹
PapatiA 1devaannesi benim çalışmaktan boş vaktim olmuyo 8de işten gelirim çocuk çocuktan sonra ev işi yatış 😀😀
hayatdegisken Kitap okuyorum ❤️ izlediğim diziye devam ediyorum. Daha doğurmadığım için geziyorum yemek yiyorum 👻😂
1devaannesi hayatdegisken ohh ohh keyifler gıcır doğurunca ortam daha kafa olacak 😏🤣🤣💝 sağlıkla al kucağına
hayatdegisken 1devaannesi evet ya bi kafayı yiyomuşuz bende rahata bağladım canım ne isterse gibi. Bi yandan hayat telaşı da sarıyor. Bidaha başa alıyorum ne rahatlatıyorsa. Her anne babanın hayatı kolaylaşsın ❤️