Deletedmom277 Prettymom Benim hiç göğüs yaram olmadı 9 aydır hala da emziriyorum ama olsaydı bende Avent alırdım herhalde çünkü çok faydasını gören oldu bu göğüs Kalkan’ı sayesinde
skrsln Prettymom ben de ikisi arasında karar veremiyorum gümüş olan biraz pahalı ama avent işe yarıyor mu acaba
Tomrisinizi Prettymom gumus kapak imkanin varsa al kardes . Ben basta almadim dunya sey kullandim onlara verdigim para gumus kapagin parasini gecti sonra bide gittim gumus kapak aldim bi tek de o iyi geldi 🤷♀️
Prettymom Deletedmom277 maşallah canım. Teşekkür ederim gümüş e göre fiyatı daha uygun işe yarıyorsa ondan alırım tabii
Deletedmom277 Prettymom ama illa olacak diye düşünme olmayadabilir yada hafif başlamışsa sütünden sürüp beklet o da çok iyi geliyor
Prettymom skrsln Neroizm bence bu iyi cevap olur sağolsun güzel açıklamış ona göre kararını ver canım
PrensesimDoga Tomrisinizi peki gümüş kapak bi sürü marka var biri 200 , biri 300tl ne almalıyız bende korkuyorum acıma başladı bile
Neroizm İkisinin de kendine gore iyi ve kotu yanlari var. Avent gogus kalkani goguslerinizin tekstille temasini yok ettigi icin yara ve tahrisi azaltir. Sutunuz kendi kendine aktiginda haznesinde sutu tutar. Hava delikleri oldugu icin lansinoh gogus kremini surup kapattiginizda iyilesmesini kolaylastirir. Emzirme sudyeniyle cok kolay kullanirsiniz. Bunun yaninda icine sut aktigi ve durdugu icin silikon koku ve tortu yapiyor. Surekli sterilize edildiginde veya kaynar suyla yikandiginda da silikon deforme olup genisliyor. Ben yenisini aldim cunku sutu sizdirmaya baslamisti. Silverette gumus kapakta ise yine icinde sut birikip bakteri uretiyor. Disaridan daha tuhaf gorunuyor. Kremle birlikte kullanimi onerilmiyor ancak gumusun iyilestirme gucu kuvvetli ve yaralari guzel iyilestiriyor. Tekstille temasi engelliyor, haznesi olmadigi icin cok fazla sizan sutu tutamiyor cok sık gidip icini bosaltip yeniden temizleyerek kullanmaniz gerekiyor. Silikondan daha kolay temizleniyor. Karari siz verin.
Prettymom Neroizm ya da üstüne göğüs pedi takarak kullanılır gümüş kapak... en iyisi gümüş o zaman çünkü silikonda bakteri olayı olabilir dediğiniz gibi
elifelifelif Prettymom ben avent aldım. Gümüş biraz pahalı ya. Bide aventin ucundaki delik bana daha mantikli geldi. Göğüs ucu nefes alsın diye.