Admsarzu saricivciv_ gögüslerim patlicak gibi aşırı ağrıyor bide 🥲 ama bisey diyeyim mi bazen hiçbir şeyim olmuyor bende tedirgin oluyorum ama hergün ayni olmuyor korkmana gerek yok kanama veya aşırı ağri yoksa karninda korkma
saricivciv_ Admsarzu ağrı dokununca var bende şişlik vardı ama sankş bugun azaldı gıbı insan baya korkuyor acaba noluupr dıye ya
nnb2804 saricivciv_ kesinlikle öyle şeye kapılmayın çünkü bende aynı sizin gibiydim sonra bir anda davul gibi oldu karnım 😂☺️
saricivciv_ nnb2804 yaaa siz tam olarak laç haftalıksınız bide bebek tam olarak nerde duruyor o haftalarda bılgınız varmı gobek delıgının altında mı yoksa 2 3 parmak altında mı
Zeliha_plt38 saricivciv_ 22. Haftadayım şuan hafif bir karınla yola devam ediyoruz daha 2-3 haftadır kendini belli etmeye başladı normal kıyafetlerle hiç belli olmuyo zaten seninkine çok erken daha. iç karınla alakalı bi durum tabiki 3. 4. Ayda bile büyük karnı olanlar var
Minnies Valla ben 16 dayım benimde çıkmadı hafif göbüş var. Sabah iniyor akşama şişiyor. Belirtilerim göğüs hassasiyeti olmuştu ilk 7 haftaya kadar sonra geçti. Arada kasıklarım ağrımasa unutucam hamile olduğumu 😂umarım orada iyidir 🤭
Pembenur Minnies bende 12 haftalık hamileyim valla bende senin Gibiyim doktora gitmesem hamile olduğumu unutacam
aysegul3409 saricivciv_ benim de 12. Haftam ve benim de hamile göbeğim yok canım sadece şişkinlik göbeğim var onu bilem seviyorum ❤️😍🥰 erken diyorlar bakalım bir kaç ay daha geçsin 🥰