maviportakal_ Cerenerc eller serbest modelse bence ikili bende elektrikli ikili var bence rahat değil ya da ben beceremiyorum
NoName_ Cerenerc bende ikili var elektrikli ama ben tekini kullanıyorum hiç denemedim ikisini kullanmayı
3boysmom Cerenerc ben ikizlerimi doğurcağım için ikili eller serbest tercih ettim. tekli olarak elektriklim var zaten diye
Ozgekiz Cerenerc ikili mamajoo var ama hep tekli kullandım. İkili giyilebilirler belki mantıklıdır ama bendeki gibileri ben tutamıyorum ikisini aynı anda ki canım yanıyor sagamam gibi de geliyor
maviportakal_ Cerenerc daha pratik olur direkt ikisine birlikte takarsınız işinizi gücünüzü yaparsınız vakitten de hareketten de tasarruf bence ben kullanmadım bana arkadaşım verdiği için alacak olsam giyilebilir mochi alırdım
Seloloo Lansinoh, bebebao, mochi 3 marka var. 3 tanesini de çok öven de var yeren de. Hangisini seçecen bilemedim 🤣
mervegunerr Mochi eller serbest tercih ettim 1 tane aldım çalışan bi anne değilim ama eğer çalışsaydım ve süt stoklamam gerekseydi lansinoh 2li eller serbest tercih ederdim ya da mochiden iki tane alırdım🥰
Catperson Cerenerc benim ikinci çocuğum olacak, ve izin bittikten sonra işe başlayacağım için zamandan kazanmak adına ikili tercih ettim. Tekli de aynı işi görüyor sadece sırayla sağım yapılacağı için süre iki katına çıkıyor. İkili alıp da hep tekli kullananlar da çok.