sendekimsinnn Nilay2766 zıbın çok alın ama tulum çok almanıza gerek yok 2 li alt üst takımlar daha kullanışlı oluyo yenidoğan döneminde hem giydirme açısından pratik hemde mesela sadece altı kirlemdiyse üstünü çıkarmana gerek kalmıyo yada tam tersi yani ben ilk oplumda öyle tecrübe ettim
SMB Yenidoğan için on tane yeterli bence dönüşümlü yıkanır Fazla bile gerçi.çok çabuk büyüyorlar çünkü
zelihakulaksiz58 Canm ben yenidoğan için zıbın çok aldım sonuçta çok çabuk kirlenicek 10 tane faln var birazda 3 6 9 ay aldım tulumda çokca aldım çeşitten zarar gelmez sonuçta bebek çabuk kirletiyor hep ayına göre aldim
Nilay2766 zelihakulaksiz58 Bende öyle düşünüyorum tulum olarak fermuarlı mı aldınız çıtçıtlı mı genellikle
zelihakulaksiz58 Nilay2766 vallahi ikisindende aldım ya ayırt etmedim hiç sonuçta zor bişi değil bence çıtçıtlı olması da😄ne kadarinz kaldı doğuma
sendekimsinnn Nilay2766 kesinlikle fermuarlı alın daha pratik heleki bazı çıtçıytlılar aşırı uğraştırıcı oluyo zaten giydirmesi zor yenidoğanı elstra zorluğa gerek yok bnce