Uyt Kızlar 29 haftadan beri yatıyorum sancılarım var nidilat kullanıyorum ama geçmiyor var mı bu şekilde olup 34-35 haftaları gören
Elifsemra Uyt canım benim de aynı durekli bacaklarımda kasıklarımda belimde ağrım var bende 31 haftaligim akşam acile gideyim bı diyorum
annelikyolculugumm Benim de 24ten beri nstde çıkıyor düzenli 34 olduk hâlâ var hatta bu hafta daha da arttı daha düzenli ve sık bakalım ne kadar duracak
annelikyolculugumm Yok olmadı çok şükür 27.haftada sınırda demişti yattıktan sonra düzelmişti son kontrolümde de sınırda dedi doktor ama zaten 34ten sonra kısalmaya başlaması beklediğimiz bir şey dedi yatış devam
annelikyolculugumm Mümkünse hiç ayakta durmamaya çalışın uzun süre oturmayın bol su magnezyum ve maden suyu tüketin. Ne kadar durursa o kadar iyi dinlenin bol bol
Uyt happyjelibon06 karnınız sertleşiyor beraberinde ağrı getiriyor karnınız adeta bi basketbol topunu andırıyor
Mucizem_63 Uyt benimde 4 gündür karnımın içi ağrıyor sancıyor 26+6 bu sancı mi olmus oluyor hiç bilgim yok ilk gebelik tecrubesizim