mommy0806 Kızlar sizce hangi mama daha iyi? İyilikten kastım gaz yapmayan, kabızlık yapmayan, besleyiciliği kilo aldırması içerik olarak daha iyi olan deneyimleyen varsa yardımcı olabilir misiniz?
PapatiA mommy0806 her bebeğe değişik mama iyi geliyor, ama bizimkine hipp iyi gelmişti yine hamileyim hip alcam direk
[silindi] mommy0806 organik combiotic 1 ay kullanabildim kızıma. Kusma yapmıştı, artık keçi sütlü kullanıyorum memnunum
mommy0806 PapatiA Benim doğduğundan beri sütüm yetmiyor ucunu da alamamıştı silikon göğüs ucuyla emziriyordum sarılık olduk mama meme ilerliyorduk fakat meme reddi oldu bu sefer de sütüm hepten azaldı azmettim dedim sağımla artıracağım ama sürekli sağım saatlerine de uyamadım bebek acıktığında cıngar çıkarıp ağlıyordu uykudan zor uyanıyordu 40 günlük olduk bugün 10 ml de çıksa verdim vermeye çalıştım ama psikolojim bozuldu resmen göğüslerimi kesecek dereceye geldim sütüm az diye sağım makinem de iyi sağmamaya başladı flanş değiştirmem gerekti çok yoruldum beyin olarak ve bebeğimin midesinin %10u bile zaten 10 ml sütle doymayacaktı pes ettim ve mama ile ilerleyeceğim full yapacak bir şeyim kalmadı olmayınca olmuyor demek ki.
PapatiA mommy0806 aynen canım yapı meselesi kendini hiç üzme kiminin çok sütü olur kiminin az ama bebek bi şekilde büyür devam et sen