Deletedmom_297 Kızlar ankarada detaylı ultrason çeken perinatalog önerisi olan var mı ama sadece oerinatalog olacak radyoloji uzmanı. İstemiyor doktorum .
feyzavemercimek Bulursam haber vereceğim bende Boludayım burda perinatoloji yok mecbur Ankaraya geleceğim 😊
Deletedmom_297 Nur81 araştırmaya gidiyorum aslımda şuan boluya araştırmaya perinataloğ gelmiş ama şuan bakmıyor sanırım
feyzavemercimek Nur81 Ben doğu hocanın tavrını hiç beğenmedim 5. Haftada gittim ancak hemen değiştirdim. Devlette verdiğim kan sonuçlarına bile bakmadı, meğer idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum
Deletedmom_297 Nur81 şeker sorunum olduğu için direk riski gruba giriyorum perinatalog risklilere bakıyor aynı zamanda detaylıda bakıyor
Nur81 Deletedmom_297 o zaman Düzce üniversitesine bakabilirsiniz siz bizim öule şanşımız yok maalesef
feyzavemercimek Hanımlar etlik şehir hastanesinden aldım ben perinatoloji randevusunu, 12 kasıma verdiler isterseniz arayın, eşim aldı nasıl aldı bilmiyorum ama
MelisSezen feyzavemercimek ben MHRS’den direkt perinatologa alabiliyorum. Randevu günü Ankara’ya gittiğimde detaylıya bakmıyorlar mı? Başka gün mü veriyorlar? Bilginiz var mı?
hatice-c6 MelisSezen Başka zaman gün veriyolar ona da radyoloji doktoru bakıyor perinatoloji değil ben Gülhane de Hasan Süt’e gitmiştim detaylıya da aynı gün içerisinde bakıyor.