sym_yc ( birde millet tüp bebek Allah’ın işine karışmak demiyorlar mı 🤦🏻♀️ her şey bir arada ama can veren kim? )
Oralari buralari agriyince acillere gitmesinler madem, kronik bir hastaliklari olursa seker tansiyon vs gibi bi zahmet ilaclari da kullanmasinlar Allahtan ya sonucta.
sym_yc kimyasal ile sonuçlandı
Kimyasal gebelik gecirmeniz bile bir umut aslinda. Sonucta zorlu bir yolda olsaniz bile ufak ihtimal de olsa olma ihtimali var.
Sizin adiniza cok cok sevindim bebek sahibi olabilir miyim bende sorusunun cevabini bende cok merak ettim 3 yil boyunca (evlendikten sonra) reglilerim hep duzenli agir agrilarla gecerdi benim. 3 yil denemedn sonra asilamaya karar verdigimiz ay hamile kaldim (dogal yolla) o sy hic strese girmedim cubku asilama ile kesin hamile kalirim diyodum (1 kimyasal gebeligim vardi benimde ufak da olsa umut vardi ama iste icten ice ya olmassa diyodum) oncesinde hurma poleni kullandim faydasi olmusmudur bilmiyorum. 3 ay kullandim 4. Ayda biraktim o ay hamile kaldim. Anne olmak isteyenlere belki umut olursunuz belki umut oluruz. O yuzden benim de kullandigim birseyi soylemek isteidm. Oncelikle hurma poleninin ise yarayip yaramadigindan ekin olamadigim icin once stresten uzak durulmasini soyluyorum. İkinci olarak hurma polenini soyluyorum. Faydasi oldu mu olmadi mi emin degilim ama be hikmetse 3 yil boyunca her ay korunmasiz denedigim halde olmadi 3 sy hurma polenini kullandim 4. Ay da hamile kaldim. Emin degilim maalesef ama zararsiz da bisey oldugu icin gebe kalmak isteyen annelerimiz arastirip bakabilirler. İsteyen olursa bildigim bilgileri naisl aldigimi da soylerim. Umarim umut olursunuz, unarim umut oluruz. He suan ki durumum mu? 16 aylik bir oglum var cok sukur. Rabbim isteyen herkese gercekten hak edene versin 🌸🌸🌸🌸 bu arada hikayeniz beni cok etkiledi rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasil etsin. Dipnot: bir gebenin gunlugunden bende cok test aldim ebru hanim kendi donemim de bana da cok yardimci olmustu saolsun hakkini odenmez kesinlikle