poyraz0742 asil15 ben 1 yıldır Alanyada yaşıyorum ve ilk gebeliğim devlet hastanesi Sezin hanıma gidiyorum sen nereye gidiyorsun 😊
istanbuldabiizmirli bsrayksl2 en sona kalabilir ben indirm gördükçe topladım ama yine indirimler var Migroa çok indirim yapıyo bezlerde, onu kontrol et mutlaka
peroksizom bsrayksl2 ya çok yoruluyorum mide bulantılarım ilaçla ayakta duruyorum, içmeyince kusuyorum Aslında kötü değil ama yorgunluğum çok zor
ozgesbaby_ Benim de martın ortası gibi görünüyor biraz kafam karışık kışlık almak konusunda. Ama indirim olunca hm zıbınlardan aldım kısakollu anvelop modelden. İnce örtü, ağız mendili, bir tane fermuarlı zıbın, 5 tane çorap aldım şimdilik.
poyraz0742 ozgesbaby_ ohh maşallah biz daha başlamadık yarın cinsiyet öğreneveğiz ozaman başlarız benimde martta doktorun kim
bsrayksl2 ozgesbaby_ ince mevsimlik uzun kollular ilk aylar için uygun olur sanırım bide yaşdığımız yere göre de değişir tabiki 😍 ben de yavaş yavaş başlarım artık
ozgesbaby_ poyraz0742 biz fetal dna yaptırmıştık erken öğrendik o yüzden umarım değişmez cinsiyet 😊 izmirde Zekeriya bey e gidiyorum ben. Siz?
poyraz0742 ozgesbaby_ canım izmirden alanyaya geldim bende hayırlı olsun bebeğin biz daha öğrenemedik fetal dnayı nerde ve ne kadara yaptırdınjz
ozgesbaby_ bsrayksl2 uzun kollu zıbınlar kullanışlı olmuyor diyorlar o yüzden tercih etmedim ben ya. Tulum daha kullanışlı oluyor diyorlar
koseleyla bsrayksl2 benim de 2. Kızım mart ayında dünya ya gelecek sağlıkla doğum yaparız inşallah ben de henüz bir şey almadım
Busraaaakkk bsrayksl2 Ben kıyafet falan almadım henüz, dolabını şifonyerini aldım sadece. Kasım indirimlerini bekliyorum bebek arabası falan alıcam
bsrayksl2 vanilya_kokusu_ %80 kız dedi öyledir diye düşünüyorum 😅 detaylı ultrason da netleşir diye düşünüyorum