Aysell00 Prego aria kabin boy travel sistem bebek arabasını kullanan var mı? Başka önerisi olan varsa yazabilir mi? Hiç bilgim yok bu konuda 🥹
Daisyy000 Aysell00 Joie litetrax 4 alacağız ama yaklaşık 5 aydır stokta yok,mağazada da teşhir ürünler kalmış.. Beklemedeyiz
happyboy_ Aysell00 joie litetrax 4 travel sistem ben çok beğeniyorum iskeleti baya sağlam 39 koya kadar da taşıyor sürekli alacak durumda değilseniz stokta bulursanız bakmanızı tavsiye ederim
Seyda-06 Aysell00 benim pusetim olduğu için ekstra pusetli bebik arabaları bakmadım içine oturuyor tam ama elimdeki puset joie mirus çift yönlü aldım
happyboy_ Daisyy000 aynı ürünü aldım o kadar güzel arabaki tek sıkıntısı çift yönlü değil ve puseti tek iskeletine takamıyorsun benim için sorun değil di puseti takınca bebek sana bakıyor zaten sonrasında bebek dışarı bakmak isteyecek ben çok seviyorum
Mhsnogzby Daisyy000 bende o arabadan istiyordum ama stoklara gelmedi joie mytrax sipariş verdim mağazada baya inceledim hoşuma gitti bir bakın isterseniz
happyboy_ Daisyy000 e bebekten aldık en yakın İstanbul’da birkaç mağazada bulununca bölge sorumlusu getirdi kendileri teklif etti