Rky2410 Sat a göre 8+4haftalık gebeyim kesem ve yolk kesesi büyüyor ama hala bebek yok 7+4dede bebegi göremedik bir hafta bekledik yine aynı ama doktorum kesen bozulmamıs hala bir hafta daha bekleyelim dedi korkuyorum
Nadiyecelik_1 Rky2410 yolk kesesi oluştuysa beklemeni tavsiye ederim sonuçta onun oluşması gebeliğin başlangıcı demek, ayrıyeten bir aile dostumuz da bebeği 9+larda görmüştü kalp atışıyla beraber sabret ve bekle Allahın izniyle bebeğini görüceksin❤️
Nadiyecelik_1 nilsumm niye böyle bilgisiz ve saçma bi yorumda bulundun bilgin yoksa yorum hakkında olmasın.
snanrdmr @Rky2410 İlk gittiğimde bendede sadece kese gözükmüştü haftasını söylemedi ikinci gittiğimde kendi takibime göre 9+3 civarındayken 7 hafta olarak gördü ve bebek daha tam oluşmamıştı geriden geliyo demişti doktor bi kaç hafta içinde tam belirgin olarak gözüküyo bende öyle oldu korkmayın
Rky2410 snanrdmr 9+4te gidecegim o zamandan sonra beklemenin anlamı var mı sizce 7+4te ultrason iyi diye gittiğim bir doktor bence küretaj olun beklemeyin demişti.. psikolojik olarak çok kötüyüm buraya yazıp birileriyle komusmak istedim🥹
nilsumm Nadiyecelik_1 Pardonda ne alaka siz gelip bana burda sataşıyorsunuz ben öyle sandım ve zaten hanım efendi dedi böyle birşey olmadığını bilip bilmeden konuşmayın…
Rky2410 Nadiyecelik_1 yolk kesesi o kadar net ki usg de..kesem en son 25mm yolk 5.5mm di bu hafta kese büyümez bebek olmazsa yani 9+4te kaçıncı haftaya kadar beklemeliyim … tedavi gördüm asılama ile gebe kalamadım diğer ay kendiliğinden oldu ilk gebeliğim çok istiyorum ama umudum kalmadı önümü görmek istiyorum Rabbim herkesin yolunu aydınlatsın🤲
Nadiyecelik_1 Rky2410 sana şunu söyleyeyim Allah’ın izniyle inşaAllah bebeğini görüceksin kese ve yolk bu kadar büyümüşken bebekte vardır çıkacaktır ortaya Allahın izniyle 9+4te değil 10 hafta bir dolsun. Dualarımdasın 🤲🏻🤍
[silindi] Rky2410 yolk varsa bebek de oluşur inşallah. Belkş geç döllenme vs. Allah gönlüne göre versn
snanrdmr @Rky2410 bekleyin ve başka doktora gidin bence farklı birisi görmüş olur hem kendinizi strese sokmayın
Rky2410 snanrdmr 7+4te vajinal göremeyince doktorum aynı hastanede baska usgye gönderdi.. aynı sekilde 8+4tede öyle oldu… 7+4te özel bir hastaneye gittik usg daha iyi diye o doktor direk küretaj dedi yine beni bekleten kendi doktorum asılama sonrası kendiliğinden oldu bu gebelik süreci bilmeyen bu haftaya bebek kalmaz deyip sonlandırmak istiyor
Rky2410 Nadiyecelik_1 bugun 9+4gittik kese bozulmaya başlamıs embriyo yok yolk sac da 6mm bu büyüklük iyi değilmis zaten baska usg den de bakıldınsomuç aynı yarın yatıs yapılacak önce ilaçla duruma göre küretajla düşürülecek🫥
Rky2410 snanrdmr on gündür o kadar çok agladım ki 8+4te yatıs için hazır gittim doktor dedi kızım kesen bozulmadı yolk net bekleyelim yine.. o da kıyamıyor tedavi süreci yoruyor insanı bayan olmak zor ama bu tedaviler de yıpratıyor..Rabbim isteyen herkesin kucagına kolaylıkla sağlıcakla versin
snanrdmr @Rky2410 dediğim gibi kendini strese sokma iyi düşün doktorda demiş bak hayırlı haberleri alırsın inşallah
Jdjsjsksk İçini ferah tut burda o kadar çok gördüm ki 10.haftada görenleri sabret inşallah Allah gönlüne göre verir canım 🌺
Nadiyecelik_1 Rky2410 Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip olsun
ygmrzmra13 Rky2410 hiç sıkma canını bunu böyle uygun gören rabbimin de vardır bir bildiği zamanı var demekki sabret en güzel şekilde tekrar olur inşallah 🌸❤️