eco1727 Haftada girdik son iki haftadır hareketlerini hissediyorum bugün hareketlerinde bir azalma oldu bi kere sadece hafif hareket etti endişelenmeli öiyim beklemeli miyim
tonymontana eco1727 hareketlerini yeni hissetmeye basladiginiz icin o hareket etse de siz fark etmemis olabilirsiniz anne karnindaki bebekler gunde 20 saat kadar uyurlar bu yuzden cok normal riskli gebe degilseniz endise etmenize gerek yok
Nissog eco1727 Ben iki kere yaşadım bu durumu ikisinde de gittim hemen doktora. Bir rutini var bebeğin zaten bunu bilirsiniz. Bunun dışında hareketinde azalma ya da hareket yoksa gidin mutlaka. Doktor bana kızmıştı 4-5 saat bekledim diye hemen gitmedim diye
namkol1 eco1727 28. Haftadan sonra bebek hareketi için düzenli takip gerekir. Şuanda çok küçük ama gene de doktoruna görün istersen için rahat eder Bitter çikolata ye sağa sola düzenli uzan bakalım hareket edecek mi
minikmmucizem bebeğin her dk aynı haraket etmez muhtemelen ilk gebeliğin yeni hissetmeye başlamışsan tatl9 birşeyler ye soluna yat bir süre bebeğinin haraketini hissediceksin ❤️
eco1727 minikmmucizem ilk gebeliğim evet ama gün içerisinde bugün hiç hareketini hissedemedim o yüzden sordum
Gamzegamzogrt Uyku döngüsünde olabilir şuan günde bir kaç tekme ve hafif bile atsa yeterli tabi uyku döngüsünde ise bazen 10 saat uyuyabiliyorlarmş soluna yat tatlı birşeyler ye yada sessiz bir ortam konuşmaya çalış onnla
Ggxx Gün içinde çok yoğun muydunuz koşuşturmacalı bir gün müydü . Ya da hasta gibi kendinizi çok aşırı yorgun mu hissettiniz. Böyle olunca genelde hareketleri az hissediyorum. Tatlı yiyip uzanınca ya da soğuk su içince hareket ediyor genelde 🙏🏼