Hanim123 pnar2323 Siz de Söylemiştiniz Kalıcı Olmasının Anlamı Yok Diye.Açıkçası Sizin Tanıdıklarınızda Olup Geçmesi De Beni Rahatlatmıştı.
Hanim123 pnar2323 İşte Bakın Siz Daha Mantıklı Düşünüyorsunuz.Ben Genelde Böyle Kalır Mıyım Diye Düşünmekten Psikolojim Bozuldu.
Hanim123 pnar2323 Biraz Önce Bir Kullanıcı Yazmış.Hamileliklerinin Hepsinde Tükürük Yutamama Sorunu Yaşamış.Hepsinde Peçetelerle Gezerdim Yazmış.Doğumla Beraber Geçmiş.Okuyunca Sizle de Paylaşmak İstedim.
pnar2323 Hanim123 inanin en zirvede yaşıyorum silmekten dudaklarım hep uçuk attı ne yapacağımı şaşırdım sizde durum ne
Hanim123 pnar2323 İlk Aylarında Benimde Suratım Tükürmekten Ve Sıvısız Kalmaktan Yara Olmuştu.Bende De Devam Ediyor.En Azından Diyorum Doğumdan Sonra Geçiyormuş.Hemoroid Ve Kabızlıkla Uğraşıyorum.Belki O Geçer Yada Geçmez Birde Onu Düşünüyorum.
Hanim123 pnar2323 Hatırlıyorum En Aşırı Olduğu Zamanlar Öyle Fazlaydı Ki O Dönem.Etrafımda Da Tükürük Sorunu Yaşayan Kimse Yoktu.Sizin En Azından Etrafınızda Varmış.Onlarda Da Hep Doğuma Kadar Sürmüş Değil Mi?
Hanim123 pnar2323 Artık 33 Hafta Bitti Az Kaldı.Benimde Sanırım Doğuma Kadar Sürecek.Sonrasında Geçer Heralde.Birçok Kişi Doğumla Geçeceğini Söylüyor Ama İster İstemez Geçmezse Diye Düşünüyorum.
Hanim123 pnar2323 Merhaba Pınar Hanım Tükürük Durumunuz Ne Durumda Geçti Mi Acaba? Doğumdan Sonra Yazmamı İstemiştiniz.Doğumdan Sonra Geçti Sizinde Geçer Merak Etmeyin.
pnar2323 Hanim123 benim de azaldı yutabılecegim seviyede sizin tamamen bitti mi sağlıkla büyütün bebeğinizi 🥰