Mirosunannesi_0120 Aptamil alıyorduk biz kızıma devlet mama yardımı veriyormuş komşunun bebeğine yazmışlar oda normalde Aptamil iciyormus devletin verdiği Aptamil nutrica bunu içmedi bebeğimiz dedi bize verdi farkı ne acaba bilgisi olan varmı içerse bende yazdiracagim
Cinarsaitinannesi Mirosunannesi_0120 kilo almayan bebeklere yada alerjik bebeklere yazıyorlar rapor çıkarılıyor benim oğluma da alerjiden dolayı yazmıştı ama biz bir kere aldık sütüm yetti o yüzden. Normal bebeklere yazıyorlar mı bilgim yok
Yenibirannee Mirosunannesi_0120 ben 4 sene önce kızımın süt alerjisi olduğu için raporla aldım yaklaşık 1 sene veriyorlar haftalık şekilde.
Mirosunannesi_0120 Yenibirannee çok şikayet okudum Google da kabız gaz siyah kaka vs gibi oldunuz mu sizde
Cinarsaitinannesi Mirosunannesi_0120 zaten bebekler alerjik olduğu için kabızlık ve gaz diğer mamaları içse de olur ama siyah kakayı bilmiyorum. Normal mamalardan çok bir farkı yok ben sütüm yetiyor diye vermedim ayda 5-6 kutu veriyorlar 500 gramdı galiba boyutu. Bebeğiniz içerse verin birşey olmaz