cicekanne8 Kızlar merhaba size bişey sormak istiyorum, 2 aynı cinsiyet olup da birisinde kusma mide bulantısı yaşayıp birisinde yaşamayan oldu mu hiç mesela iki çocuğu olup cinsiyetleri aynı olarak ?
Mavideniz26 cicekanne8 tam olarak yaşadım 😂 kızımda mide bulantısı kusma falan oluyordu. Bu karnımda ki kızım da tam tersi hiç mide bulantısı yaşamadım
Minkowski07 cicekanne8 bi oğlum var şuan da kızıma hamileyim oğlumda da kızımdada aşırı mide bulantısı kusma olmuştu ikisinde de aynı derece de yaşadım ama oğlumda enerjiktim çok hafiftim hiç hamile gibi değildim yerimde duramazdım kızımda ise sürekli yatıyorum üstümde ağırlık var sürekli uyumak uzanmak istiyorum hemen daha yoruluyorum 🥰
Zarifee cicekanne8 İlk oğlumda mıde bulantısı uyku hali şişkinlik baş ağrısı hepsini yaşadım ikincisininde erkek oldugunu öğrendik ve tam tersi hiçbişey hissetmiyorum hamile gibi değilim büyüyen bir göbek dışında 😂
Irmak-annesiii18 cicekanne8 benim kızımda hiç olmamıştı 2. Ye hamileyim bu bebeğim erkek bunda da hiç olmadı
cicekanne8 Mavideniz26 ayy gerçekten mii böyle bişey olabilir mi diye merak etmiştim oluyormuş demekki 😂 sağlıkla gelsin prenses inşallah 🥰
Mavideniz26 cicekanne8 evet oluyormuş valla bende çok farklı yaşadım belki cinsiyet farklı dedim ama alakası yokmuş
melsaanne Minkowski07 ay benimde bi oğlum var şimdi kızıma hamileyim 36+4.. aynı dediğiniz gibi ikisinde de 9 aydır bulantı kusma var ama kızımda daha ağırım aşırı zor geçiyor günlerim niye acaba 🫠
2prensesannesiiii cicekanne8 2 kızım var ikisi de farklı belirtiler kızımda 4. haftadan doğuma kadar kustum canım böyle çok afedersin kebap kısır mangal çiğ köfte(etsiz) öyle şeyler çekiyordu kızımda kustum ama öyle tek tük bulantım çok olmadı kusmam 3. aydan başladı sürekliliği yoktu yaş pasta çikolata karpuz çilek bunları çekti canım hep kış ortasında eşim karpuz aradı hatta çok pahalıya almıştı 😅 farklı aşermeler oldu yani 🥰
Monarosa22 Bence alakası yok hep derler ki kızda daha çok mide bulantısı olur bebeğim erkek 6.ay ama hâlâ kusuyorum
Elilar2225 İlkinde hiç hamile olduğumu hissetmedim bile o kadar rahattım ama bunda kötü nevarsa yaşadım ikisi de erkek