iremclgn 38+5 hamilelikteki şikayetleriniz neler Sık tuvalet (10dk bir), sağ kalçanın üst bel kısmında ağrı, rahimde baskı
Jrnfudjrjr iremclgn 27+6 kalçam çok ağrıyor 5 dakka ayakta kalıyım hemen ağrıyor ne yapsam geçmiyor taki kendiliğinden geçene kadar
melsaanne iremclgn 36+4 en büyük sıkıntım bebeğin sağ tarafımda sürekli kasılması. Kaburgamın altına bir şey sıkışıyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum doktor normal olduğunu söyledi 🫠
bellaaaa 38+2 ayakta 2 dk bile dursam vajinada baskı oluyor tuvaletim var gibi hissediyorum ve bel kalça ağrıları oluyor
iremclgn Jrnfudjrjr bu son düzlükte dinlensen de eskisi gibi pek faydası olmuyor Allah yardımcın olsun canım
Deletedmom_290 iremclgn sık tuvalet kasıkta baskı uykusuzluk pıskolojık olarak dınlenmemıs olmak arada bır karın ıcınde ıgne bıçak benzerı sancılar
Birhayalimvr Haftayim 2. Trimesterde rahatlamistim ne guzel 25 26. Haftada kasiga ani gelen sancı beni korkutuyor kas gerilmesi diyorlar sık wc gitme tekrar basladi kabızlık seker yuklemesi sonucum yuksek geldi bunla basim dertte bh aralar diyete basladim insallah duzene sokariz
Kelebek06 iremclgn idrar yolu enfeksiyonu mantar (az bir şeker yiyin mahvediyor beni)kalça ağrısı ,halsizlik ,arada gelen depresyon hali