Esma006 Bir1kelebek duydum kimisinde bir ayda kimisinde ikinci ayda etki ediyor sanırım bu ay bende de birşey yok malesef
ozge1001 Bir1kelebek bigebenin günlüğünü 3 ay gynella natal jeli 2 ay ovülasyonla kullandım bi işe yaramadı hiç bir sorun olmamasına rağmen ama tek seferde olumlu sonuç alanlarda var bilemedim 😅
Bsracbn Bir1kelebek bende sabah sipariş ettim bir gebenin günlüğünden jel ve ovulasyon testi yorumları çok iyi storylerini görüyorum herkes atıyor ama ayda ne kadar kullanılması gerekiyor onu bilmiyorum
anonimhesapp Birgebeningünlüğünden aldım dün kullandım bende değil de eşimde yanma yaptı. Umarım faydasını görürüm her tuşa basıyorum valla
Bir1kelebek anonimhesapp valla bende test yaptım çıkmadı bu ay olmadı diye düşünüyorum o yüzden şimdiden yeni ay için tuşlara basmaya hazırım 😅
azra19 Bir1kelebek canım sen test yaptın mı ben yaptım negatif regl gununu beklıcez artık awox ve prodoctor sıparıs vercem bu ay ne sacma bı aydı.🤦♀️
Bir1kelebek azra19 yaptım canım dün akşam yaptım çıkmadı evet bende regli bekliyorum şimdi inşaAllah bir dahaki ay 💓 bu jeli kullanmak istiyorum sence
Bir1kelebek azra19 valla Trendyol da baya olumlu yorumlar okudum ürünlerin altında burda da baktım faydasınıgören de var görmeyen de ama bir şey kaybetmeyiz diye düşünüyorum 😅😅 ben alıcam galiba ekim ayında