Mlssa Alyamm Ben hamilelikten önce kullanmıştım canım.Faydasını gördüm mantardan dolayı kullanmıştım kısa zamanda düzeldi ama yanında bir de krem yazmıştı fakat ismini hatırlayamadım.Geçmiş olsun
Alyamm Ikosa bende 31 haftalık hamileyim kasıklarım ağrıyor sabahları ondan verdi sizde gebeliktemi kullandınız
Ikosa Alyamm ewt aynen bende kasıklarım agrıo sabah deyince test yaptı hafif enfeksiyon cıktı ondan vermişti. Gebelikte alttan fitil olarak kullandım. Kullanırken birden akıntın artıo hele sabahları su bosalıo gibi oluodu
Alyamm Ikosa bunları bilmem iyi oldu çok teşekkür ederim sağolun sabahları gerçekten kasık ağrım çok fazla
Ssraa Ben hepsini kullanmadan bıraktım rahatsız edici kanımca. O sıra etkisi var mıydı emin değilim. Engeksiyonum var mıydı ondan da emin değildik gerçi😂
Serap160917 Alyamm Alyamm bugün yeni acilden geldim parça parça kahve rengi akıntı getirdi korktum Çatıma ve suyuma baktılar birşey çıkmadı ama kullanmaya devam etmemi söyledi doktor
Serap160917 Alyamm doktorum verdi ilacı ama böyle birşey oldu Perşembe günü kontrole gideceğim 30hafta 3 günlük
Alyamm Serap160917 31+2 yim bende canım ben üçüncü fitili kullandım şuan sıkıntı yok inşallah olmaz ağrılarım azaldı .