momonazo Selam, aranızda veya çevrenizde hiç idrar testi üst üste negatif çıkıp da kan testi pozitif çıkan oldu mu?? (Tabi iki testi birbirine yakın tarihte veren)
tahamommy momonazo kan sonucunuz çıktı mı? Önce kanda yükselir zaten 30 a kadar testte gözükmeyebilir
1oglanannesi momonazo benik tabıdıgım var hic idrar testinde çıkmıyomus onda şüphelenince direk kan veriyodu
momonazo Mavininbiri yaa gerçekten mi? Bana umut oldunuz valla. Adetim 3 gün gecikti kasık-bel ağrım var test yapıyorum ama negatif. Bakalım 3-4 gün daha bekleyip kan vereyim o zaman. Hayal kırıklığı yaşarım diye vermek istemiyordum, burda da daha önce sorduğumda olsa çıkardı idrarda denilmişti üzülmüştüm.
momonazo Akseec ama bat geçmesine rağmen çıkmıyorsa yine de ihtimal var mıdır ki? Yoksa önce kanda yükseldiğini biliyorum da işte orda da negatif görürsem diye cesaret edemedim diyelim :(
momonazo tahamommy Kan vermedim henüz ama adet gecikmesi olmasına rağmen idrarda çıkmıyorsa kanda da çıkma ihtimali çok çok düşük diye duydum hani idrarda görüp emin olmak için kan verilir diye ben de vermedim.
Burcu_drn Canım tüp bebek ile hamile kaldım ben. Ve transfer sonrası 5.günden itibaren idrar testi yaptım. Başlarda silik çıktı kanda pozitifti ama değerim 50 60lardayken hep negatif çıktı. Evde 15 tane falan test yaptım bunlardan 5 tanesi falan negatifti. İdrar testine güven olmaz pozitif olana da negatif olana da
momonazo Burcu_drn Üçte ikisi de doğruydu ama öyleyse :/ Bende silik de değil yani en azından ben görmedim çok da dikkatli baktım bir de hani bu durumda yumurtlama üzerinden 15-20 günüm geçmiş oldu nerdeyse
emine717_ momonazo geç döllenme olabilir çiçeğim onun için idrarda çıkmamış olabilir ben burada reglisi geçtikten on gün sonra 15 gün sonra bile regli olmamış testi o şekilde pozitif çıkmış kişileri gördüm adet olmadığın her an bebiş olabilir 🌸
34bsr Benimde 2 farklı idrar testi yaptım test varla yok oradı silik çıkdı kan verdim kanda beta 2 ama adetim 6 gün geçikdi ve önceki adetimin sonunda tarlusal kullandım tarlusaldan sonrada adet olmam bekleniyordu olmadım
Fattuma Canım arkadaşım idrar testi defalarca yaptı çıkmadı,kan verdi kan pozitif,,,,idrar yolu enfeksiyonu varsa testler yanıltıcı olabilir,