idilaytun amin amin cümlemizinkini inşAllah endişelisin korkuyorsun ama endişeni üzüntünü yalnızca Allaha arz et Allaha emanet et bebeğini Allahım senin emanetini ben sana emanet ediyorum de gerçekten çok yıpratıcı bir süreç korkma cpap fanus bunlar kötü şeyler değil aksine bebeğini hayata tutan şeyler her entübe olan her oksijen desteği alan bebeğe bpd teşhisi koyuyor doktorlar ama bu kesin bişey değil bi arkadaş tanıyorum bebeği günlerce entübe kaldı doktor kronik akciğer hastalığı tanısı koydu ama 7 aydır maşAllah bebeği bir kere bile hasta olduğunda hava almadı maşAllah diyim de doktorlar hep en kötüsünü söyler sütünü sağ şifa duası oku inan o ayetin gücüne inan ki Rabbim en güzel şekilde bebeğini koruyup sağlıkla sana kavuşturucak önce Allaha güven sonra bebeğini ona emanet et o doktorların doktoru hepimiz çok zorlu süreçlerden geçtik ben 22. Haftamdan 28. Haftaya kadar her iniş çıkışta ona inanandım güvendim elhamdülillah evlatlarım şimdi yanı başımda bu güzel mübarek ayların yüzü suyu hürmetine kabede dönen dua eden müminlerin dualarına katsın dualarımızı evlatlarımıza aklen zihnen kalben bedenen sapasağlam kavuşturup Şafi ismiyle şifa verip hayırlı uzun ömürler versin 🥹