Fyzytt Merhabalar herkese bugün tam 28 haftalık olduk iki gündür anormal şekilde bebeğin hareketlerini tam vajinamın üst kısmında içerde hissediyorum karnımda asla hareket etmiyor vajinamın üst kısmında hareket ediyor sürekli bu haftalarda normal mi acaba bu durum bilemedim ara sıra da kasıklarıma sancı giriyor ama bilemiyorum size sormak istedim
cdss Fyzytt ben de 26.haftadayım bazen tam vajinamın üzerinde tekme hissediyorum insan tedirgin oluyor ama sanırım normal
senem0987 Aşkım bebek makat olarak pozisyon değişmiştir ya da baş aşağı benim de geçen öyle pozisyon değiştirdi vajinamın üstünde hissettim hatta hareketleri de azaldı bende bi kaç kez hissettim onda da vajinam da tepiniyordu gece hatta uykumda idrar da kaçırmışım büyük ihtimal mesaneme de vurdu sonra tekrar pozisyon değiştirdi yan döndü şuan bile içerde tepiniyor 😂😂
Fyzytt senem0987 her hafta güncelleme geliyor demek ki cücüklere bi ara hareketi azalmıştı o da normalmiş 😄
Mucizem_63 cdss bugün tam vajinanın üstünde birkaç kez vurdu vajina üstünde vurunca çok güçlü olmuyor tekmesi
Fyzytt Mucizem_63 evet evet baya sert hissediyorum ben de dışardan görünmüyor ama içerde baya şiddetli vuruyor 😄
Meltem2225 Haftadan bildiriyorum. Yerimden zıplatıyordu aynı şekilde oluyordum. Aşşağıya bir vuruyordu ki sanki sopayla dürtüyorlar 😁 ennn hareketli dönemleri daha küçük ve içeride dans ediyor bir kaç hafta sürüyor bu durumu 😁🌸
Kukoss Ya banada doktor sey demisti ki ben orda sisip inmesini dahi gordugum halde sey dedi, icerde kaydirak oynuyodur, poposuyla zipliyodur dedi. Bizde sanirim sudan dolayi öyle hissediyoruz