Ebrutrn36 Merhaba! Arkadaşlar 15 haftalık hamileyim çok sık mantar oluyorum ilaç falan veriyor doktorum ama bitince ilaçlar yine başlıyor işte çok rahatsız oluyorum çalıştığım yer 28 haftalıkken izne çıkarıyor ben ise Mayıs’ta çıkmak istiyorum Nisa’n Sonu falan kendi doktorum vermiyor rapor sizin bildiğiniz yasa erken Doğum raporu alan var mı nasıl oluyor yazarmısınız..
DrElf Ben erken Doğum riski ile 3 hekim raporu aldım. Perinatolog ayrıntılı usg de serviks kısalığı var kesinlikle calısamazsin dedi. Özel hastanede takipliyim , Dr um özelden rapor almak sıkıntı senin ve benim için diye veremedi. Eşimde bende doktoruz, ayrıca elimizde perınatolog raporu olmasına rağmen çok zor rapor aldım.. gecmıs olsun insallah alabilirsiniz sizde
DrElf Ebrutrn36 İşten ayrılma haftasi 32.32 sen sonra yasal izinli oluyorsun. Keşke verebilsem ☹️ Cocuk acilde çalışıyorum ben pratisyen hekimim maalesef
Researcher Ebrutrn36 benim bildiğim doğum izni 32.hafta alınabiliyor hatta suan 30haftalık oldum iki haftam kaldı ,rapor konusunda bilgim yok ne yazıkki
hillkaya Ebrutrn36 canım ben iş yerinde yıllık izin ve 10 günlük raporlarla 1 ay evde dinlenmiştim 10dan fazla veremiyodu benim doktorum
Mucize7979 Eğer ciddi bir sorununuz yoksa rapor veremez hiçbir doktor. Kanamadan dolayı 1 hafta hastanede yattım sonra serklaj ameliyatı oldum. Doktor çalışamazsın artık dedi ve heyet raporu verdi 60+30 günlük
Deletedmom422 Ebrutrn36 doğum iznine erken ayrılamazsın ama sağlık durumuna göre doktor rapor yazabilir. Zaten çalışamayacak durumdaysan herhangi bir devlet hastanesi bile rapor verir 10 günlük.
Deletedmom422 Ebrutrn36 ben devlet memuruyum biz de 32. haftada ayrılınabiliyor. Özel sektörü bilemiyorum.