Asi_07 Cerenerc iki gebeliğimde de yaşadım ilkini 7 aylıkken öğrendim ikinci 5 aylıkken her ikisinde de doktor önerisiyle diyet yaparak ilerledim tabi arada kaçamaklar yaptığım oldu çok canım istediğinde nefsini köreltecek kadar yani o şekilde herhangi sorun yaşamadan sezaryen doğum yaptım karbonhidrat içeren ve şekerli paketli gıdalardan uzak durman gerekiyor hamur işi beyaz ekmek fazla meyve tüketimi gibi ve bol su tüketmelisin doktorun bilgi verir mutlaka
Cerenerc faveylaa naptınız peki dikkat ettiniz mi düştü mü sonradan ben şuan sıfır şeker besleniyorum kontrole gideceğim 10 gün sonra
faveylaa Cerenerc yarına randevum var şekeri karbonhidratı 1 hafta hiç denecek kadar tükettim yarın belli olacak güzel haberler alırız inşallah
Cerenerc faveylaa inşallah banada haber verirseniz mutlu olurum bende şekeri meyveyi bıraktım ekmekte tam buğday ekmeği tüketiyorum şuan sadece
faveylaa Cerenerc merhaba tekrardan şekeri ve karbonhidratı bırakınca suyum azalmış çok şükür zaten haftaya doğumum vardı ama düştüğünü görmek beni çok mutlu etti umarım sizde güzel haberler alırsınız 🙏
Cerenerc Zuka12 erkem doğum riski olabiliyormuş ondan korkuyorum sadece inşallah sağsalim alırız tüm gebe anneler olarak kucağımıza
Zuka12 Cerenerc bilmiyorum erken doğum riski falan demediler bana 38+3’te dogurdum ikisinide doktorum demişti ki suyun geldiğinde hissedersin zaten senin suyun çok öyle diyordu
birbebismeselesiiii Bana da fazla dediler karbonhidrata ve şekere dikkat etmeye çalışıyorum ama tabi ki insanız arada kaçamaklar oluyor ama kararında tabiki. Diğer ay kontrolüm var çok meraklı ve endişeliyim :( hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım inşallah