Pamuk25 Merhaba 7 haftalık hamileyim çok ağır grip geçiriyorum ilk hamileliğim hiç ilaç kullanmadım bugün , ıhlamur falan içtim ama iyi gelmedi. Şuan çok kötüyüm acile gitsem serum mu verirler ve bir zararı olur mu bebeğe . Lütfen yardımcı olun 🤢
zeyolin Pamuk25 canım tavuk suyuna çorba yap limonlu karabiberi onu iç yada sebze çorbası yap kendine havuç soğan patates brokoliden falan,ılık suya bal limon at onu iç ıhlamuru fazla tüketme zararlı olablir diye biliyorum en olmadı acile git zarar vermiycek bir ilaç verirler umarım geçmiş olsun🤧
Elif4334 Pamuk25 ben de çok kez yakalandım malesef ama ya hiçbişey yapmıyolar ya da hemen bi antibiyotik verip yolluyolar sana şu anda ilaç vericeklerini zannetmiyorum 2. Trimesterde veriyolar genelde ilaç doğal yollarla geçirmeye çalış bol bol istirahat et ve portakal suyu sık 3-5 tane geçiyo çok şükür ben öyle iyileştim
Yaya123 Pamuk25 aynen arkdasa katiliyorum her bitkide faydali degil en iyidi bali limon ic bol bol 😊.
humaninannesi61 Bence bitki kafanıza göre tüketmeyin derim. Geçen burda bir hemşirenin yazısını okudum bitkiler hakkında. Doktorunuza danışın diyordu. Çok geçmiş olsun. Serum falan takabililer hiç değilse ayaga kalkarsınız. Çok geçmiş olsun 🙏🏻
merve_3838 humaninannesi61 Skrnysn Söylerler sen sor gene bende devlete gidiyorum 12. Haftada 2li testte söylemişti doktor geçen hafta gene girdim detaylıya gene söyledi cinsiyeti gosterdide
seon90 Pamuk25 bence acile git zaten onlar hamilelere gereken önlemi alıyorlae.ateşin çıkmaması lazım bu cok önemli.hamilelikte en önemli şey ateşin olmamasına dikkat etmek.bence acile git.
Merve06 Pamuk25 serumun zararı yok canım ben aşırı kusmadan halsiz düşmüştüm serum takılmıştı düzeldim . Ama gripte bilmiyorum çok hastaysan doktora bi git ama ilaç yazarlar içmek istemezsen doğal yöntemlerle çözeceksin . Geçmiş olsun 😍🤰🏻🙏🏼