Annekuzusu123 Hizliveofkeli valla tek sağlıklı hayırlı gelsin de perşembe son kontrol Allah’ın izniyle pazartesi sezeryanım var
Hizliveofkeli Mrvmrv78 zaten düşük demedim ki. Biraz geriye düşmüş hastalıktan dolayı kilo aldıramazsam diye endişelendiğimi belirttim. İlk gebeliğimde öyle olmuştu çünkü.
beyzaakartal Hizliveofkeli 35+3te 2800 demişti doktorumuz şu an 35+6yız genel olarak çok dikkatli beslenmiyorum o an canım ne isterse sadece kefir ve muz yemeye çalışıyorum ekstra olarak
Hizliveofkeli Kızlar biz bugün kontrole gittik 34+5te. 2600 olmuşuz. Kaşar yedim bol bol 😂 baya işe yarıyormuş gerçekten ☺️
Gizmmis Hizliveofkeli maşallah bebişe iki haftada 700 grama yakın almış ☺️ ben kilo alsınlar diye yerken çatlıycam 😃🙈
bayatlamayankurabiye Hizliveofkeli 31+3’te 1630 gram ölçüldü. Doktor biraz minyon bir bebek olacak dedi ama hiç sorun etmedi. Ben ve abim çok zayıf doğmuşuz. Doktor bunu duyunca bebeğin sana çekmiş demek ki, korkacak bir şey yok dedi ☺️
Busssra94 bayatlamayankurabiye benim de benzer kiloda 31 haftalığım aynı minyon bir hafta geride ama dert etme dedi ben de üzüldüm gerçi her gittiğimizde de değişebiliyor ama multivitamin verdi biraz kilo alsın diye
Hizliveofkeli bayatlamayankurabiye ya ben kiloyu sorun etmiyorum aslında ama ilkinde hastalık sonrası geri düşünce bunda da öyle olacak diye korktum. Oğlum 2600 doğmuştu gayet sağlıklıydı doğumdan sonra aldı bol bol kilo zaten 😂 ya erken gelirse ya ufak kalırsa da küveze girerse korkuları benimkiler. 38e kadar beklerse ufak olsa bile kolay kolay girmiyorlar küveze
bayatlamayankurabiye Busssra94 Karaciğer değerlerim yüksek olduğu için multivitamin de kullanamıyorum ben. Bebeğe kilo aldırıyor denilen her şeyi yiyorum ama ancak bu kadar oluyor demek ki. Sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra da kilo alırlar inşallah.
Hizliveofkeli Sevgiiss evet kuzum valla bol bol yedim. Bir de tahin yedim bolca ikisi özellikle de kaşar yaradı demek ki ☺️
Gizmmis Hizliveofkeli şu tahini bi ben yiyemiyorum heralde ya 🙈 darısı başımıza bizde inşallah en kısa zamanda 2 kilo üstüne çıkarız kızlarla ☺️🙏🏻
Hizliveofkeli Gizmmis tahini ekmek yaptım canım öyle yedim. ben de yumurta yiyemiyorum yumurta yemiş oldum hem. Tahin ve yumurtayı çırpıyorum. Çok az tam buğday unu ve kabartma tozu ekledim. Hem de baya iyi diyet ekmeği oldu. Bitti birazdan tekrar yapıcam.
Gizmmis Hizliveofkeli Tahin de eksik kalsın valla ekmek yapmakla uğraşamıycam 🤣 onun harici herşeyden bol bol yemeye çalışıyorum muz,kaşar peynir ,ceviz
Hizliveofkeli yasarceyda12 hergün kahvaltıda tükettim canım işaret parmağımla 5-6 dilim kadar tükettim