hatice333333 dml33 bebiş iyi 2500 doğdu çok küçük bende idare ediyorum toparlanmaya calisiyorum aynen valls bizde gündüz uyuyoz geceleri sabaha kadar nöbet tutuyoz bana bisey demediler acaba yaptilarmi işitme testi kontrolde sorayim olmazsa yada ararayayim
dml33 hatice333333 kagit veriyolar cnm yapilinca sn imza falan atiyosn dikkat et kilo vermesn cnm benimkiden2400 düşmüştü sut olmadigi icin sarilik oldk mama ver dedimi doktor
hatice333333 dml33 bende bide kist cikti ameliyatta onuda aldilar çok kötü olmuş sancılarım hep ondanmış o yüzden ağrılarım biraz fazla 😔
hatice333333 dml33 aynen canım kurtuldum o sayede ben mama veriyorum arada sütum biraz bugün gelmeye başladı mecburen verdim daha 2500 dan düşmüştür kilosu cunku ufacik kaldi kesin yarın sağlık ocağına götürecem belli olur kilosu
dml33 hatice333333 benimde 2600 dogdu 2 gun sonra cocuk doktoru cagirdi kontrkle 2400 dusmus suttumde yoktu mama verdim biraz herkes emzir emzir diye basimi yedi olmayan sutle nasil emziriym sarilik oldu sonra mamayi az vermisim sanirim hangi mamayi al dedi sana doktor bana sma dedi cok gaz yaptı bitmek uzere değistircm kuvezden cikarken 2650 olmuştu 1 haftada toplamış 4 gun sonrasinda doktora tekrar gittik 2770 olmstu simdi bilmiorm bnde haftaya gidicm saglik ocagina tartsinlar diye 3 kilo olsn cabuk kilo alir dedi doktor ins bi 3 olsalardı
hatice333333 dml33 canım ben bebelac aldım onu veriyorum günde 2 kere veriyorum zaten çok değil bizde kontrole pazartesi falan gidicez ben ortadoğuda doğum yaptim canım çok memnunda kaldim özellikle hemşirelerinden
Zlmdmrhn Merhaba hanımlar benimde bir sorunum var 3 aylık hamileyim ama şimdiden yüzüm gözüm ellerim ayaklarım şişmeye başladı sebebi nedir ve nasıl kurtulacam acaba ??😔😔
dml33 Zlmdmrhn tansiyonunuz falan mi var acaba odem olmus olabilir tansiyonunuzu olcun bnce doktorunuza soyleyin bide aklima baska bisey gelmiyo genelde son zamanlar sisme oluyo cunku
Miskokulum Zlmdmrhn bende 3aylığım tuzlu erik falan baharat yiyorum ama daha kilo alımım başlamadı ve şişmedim hiç . Haftaya ikili teste gidicez sizde gittiniz mi
Zlmdmrhn dml33 yok geçen gün sağlık ocağına da gittim tansiyon iyi demişti.bende çok erken die düşündüm ama erik acı tuzlu baharatlı çok fazla tüketiyorum ondanmıdır acaba??
Zlmdmrhn dml33 Aynen bir kaç kişi daha söyledi ama bilemedim ilk hamilelik olunca çok dikkat etmem lazım ozaman.çok teşekkür ederim
dml33 hatice333333 cnm pazartesi kontrole gitmistk biz citye dogumu orda yaptm cocuk doktoru kuvezden ckti diye gormek istedi orda bi kadin vardi ortadoguda yapmis dogumu isitme testi cihazi bozuk diye citye gelmisti belki ondan yapilmamistir testiniz ogrende olmadi snde citye git 1 hafta icinde yapılmalı falan diyodu kadin
dml33 hatice333333 ben sut veriyorm yetmiyo 30 anca cikiyo 30da mama ancq doyuyo cnn sutum az sarilik olmasn diye mecbur veriyorm
Mommi Merhaba arkadaşlar Dilek güler diye bi doktor varmış orda Doğum yapan yada bilen var mı hangi hastane olduğunu tam bilmiyorum ama
dml33 Mommi cityde cnm dilek guler bn ilk hamileligimde gittim hic memnun kalmadm keske gitmeseydm ilgisiz
dml33 Mommi bnce vazgec ilgisiz bisey o hastaneden bi doktor istiyorsn bi erkek doktor varmis iyi diyolar ama farketmez dersn bn arzu doruga gittim dogumda yaptm yeni cok memnundm cityde yaptm dogumumuda 😊